Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondd Andinak , hogy szomorú vagy , de nagyon ! , , ,
biztos soul,,,,,,,,,,,,
Megvetted már ?
Képet tegyél fel , hogy megvetted !
Azonnal vedd meg ennyiért !
Most !
A robogóról le kell venni a középsztendert , mert leért ma a piac-ringen , és majdnem taknyoltam egy hárompontosat ! ,
jáááááááájjjjjjjjjjjjj
Már félek tőle , nem merek egyszerre elmenni vele pisilni , mert leesik a kis pöcsöm ! , , ,
Robi az mindig bajt hoz magára és másokra,én nem motorozok vele
akkor el kell engedni a kezét,,,,,,
Bezárták a Pörit a Robikával együtt egy pár órára , hogy rájöjjenek , hogy is volt ! , , ,
mindig történik valami nálatok
de kisebb kellet volna ,ez túl kemíny ,,,,,,,
Képzeld a Robikáék elütöttek ma egy drogos faszt , de nem is tudom , hogy csinálták , mert a hátsó lámpát fejelte ki az idióta ! ,
sosem tituláltalak hisztisnek....sőt semmilyennek sem...nem hasonlítgattalak senkihez és semmihez sem....nem mondtam hogy olyan vagy mint egyik, vagy másik........
és sosem beszéltelek ki a hátad mögött...ha valami bassza a csőröm, bemondom pacekba, ahogy meg is tettem....
kitaláljuk majd,,,,,,
Én mindennel így vagyok , a motorozást is próbálom , de baszhatom , nem megy , kellett vegyek egy robogót , hogy ne féljek állandóan a sok lótól ! , , ,
minden azon múlik hogy a kicsi kedvesem hogy dolgozik!
jövő hétvégén elvileg szabad, ,,,,de csak csütörtök-péntek körül tudja meg mindig hogy nem-e kell mégis bemennie!
így áll a dolog most ,már csak az idom köll ,,,,,,,,,,
midig is tiszteltelek, sőt a Barátomnak is tekinetettelek míg ki nem jelentetted, hogy mi csak ismerősök vagyunk, mert nem hívtalak fel telefonon
valamelyik szombaton mehetnénk,,,,,,,

Tesóm!
meg van a tied is
igen ez látszott is minden gurításnál....
olyan tehetségesek vagytok mindketten hogy nosza....hiába kérem, a sok munka előbb utóbb gyümölcsözővé válik.....de a tietek egyenlőre ki sem rügyezett....