Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most sem telefonáltam , egy órával ezelőtt . , ,
Hadkérjelek máá meg, h a sziszkó hejett fndinétírjé máá,bezavart
Szia Gsr-Henti !
Pofán váglak , ha még egyszer ilyen olcsón mered a húst adni nekünk !
Ne a lányommal beszéld meg , hogy menjünk motorozni , én sem a Sziszkót kérdezem meg , ha szexelni akarok !
Evesztettem a fonalat............
a vastag falu már város....
vastag falu a szivem, nehéz oda bekerülni, de kifelé is ugyan olyan nehéz út vezet
Nem attól.....az ok.......Hanem hogy milyen szípen adtad elő...............benned egy költő veszett el.
de szerintem berepedt azé ogy ő nem jöhetett

és még hányszor befog
tuttam, h buzizott
Nasgem apám
veddfel az Én cipőmet, próbáld csak ki.. majd rájössz , mi versenyt recskáztunk a '92-es totó-lottó kártyanaptárra , nem a motorozás közbe lettünk barik!
Most átatta nekem a becsben tartott kincsét, hogy eztán Én vigyázzak rá
én szóltam para barinak hogy indulás de szerelgették azt az x es kacatot
azt meg már le sem írom mit mondott a citadelláról
Minnyá sírok.......................
Estét mindenki!

Para, küld át mailbe azt a füttyfenét, nem tudom megnézni....ez a szar meg fos..kibaszom az ablakon....
EEEEEEEEEEEEEZ b.szottjó volt, inteligencia szint O, haverok, barik, és úgyahogy egybevót minden, vótott családtag, vevőim a piacról, állatkodás /FNDI/, igen bammeg téged bátran ki tudlak emelni név szerint, há debaszott jó volt! köszi Alme Laci, Wasp, FNDi, Abdul, Totor, de még a Gekko is ott volt! És az SV-ek is, de jó volt huuuuuuuuhúúúúúúú
De Para... ... ... ... ... tesa sokat gondoltam rád, a SHARK az mindig érted sír, fhhú, de nagyon szeretlek barim, sosem hagysz egyedül, mindig hallom a "hangot" mikor megyek,aztamit mindig hallgattam, a motorozás ábc-jét féltem, h egyedül leszek, de nem, ott vagy velem, hallom a "hangod" ahogy zenélsz, nem lesz baj barim, megtalálalk, jössz velem mindenhová
*Szandit
kérdezd meg a szendit mikor irtam rá a FB-n
lefagyott ez a szar menet közben
szarozok tovább fáradt vagyok
majd ahogy hozza az élet lesz vidi
Sziasztok, Én isitthon
Tomibá, rám is gondolj, vasárnap megleslek
Nem szóltál , hogy mentek gurulni !
videjó

mi van Krisz csak 8
Jegyek Oldklu:
1. Medve 5 db.