Nasgem apám
veddfel az Én cipőmet, próbáld csak ki.. majd rájössz , mi versenyt recskáztunk a '92-es totó-lottó kártyanaptárra , nem a motorozás közbe lettünk barik!
Most átatta nekem a becsben tartott kincsét, hogy eztán Én vigyázzak rá
EEEEEEEEEEEEEZ b.szottjó volt, inteligencia szint O, haverok, barik, és úgyahogy egybevót minden, vótott családtag, vevőim a piacról, állatkodás /FNDI/, igen bammeg téged bátran ki tudlak emelni név szerint, há debaszott jó volt! köszi Alme Laci, Wasp, FNDi, Abdul, Totor, de még a Gekko is ott volt! És az SV-ek is, de jó volt huuuuuuuuhúúúúúúú
De Para... ... ... ... ... tesa sokat gondoltam rád, a SHARK az mindig érted sír, fhhú, de nagyon szeretlek barim, sosem hagysz egyedül, mindig hallom a "hangot" mikor megyek,aztamit mindig hallgattam, a motorozás ábc-jét féltem, h egyedül leszek, de nem, ott vagy velem, hallom a "hangod" ahogy zenélsz, nem lesz baj barim, megtalálalk, jössz velem mindenhová
Pofán váglak , ha még egyszer ilyen olcsón mered a húst adni nekünk !
és még hányszor befog
veddfel az Én cipőmet, próbáld csak ki.. majd rájössz , mi versenyt recskáztunk a '92-es totó-lottó kártyanaptárra , nem a motorozás közbe lettünk barik!
Most átatta nekem a becsben tartott kincsét, hogy eztán Én vigyázzak rá
azt meg már le sem írom mit mondott a citadelláról
Para, küld át mailbe azt a füttyfenét, nem tudom megnézni....ez a szar meg fos..kibaszom az ablakon....
De Para... ... ... ... ... tesa sokat gondoltam rád, a SHARK az mindig érted sír, fhhú, de nagyon szeretlek barim, sosem hagysz egyedül, mindig hallom a "hangot" mikor megyek,aztamit mindig hallgattam, a motorozás ábc-jét féltem, h egyedül leszek, de nem, ott vagy velem, hallom a "hangod" ahogy zenélsz, nem lesz baj barim, megtalálalk, jössz velem mindenhová
szarozok tovább fáradt vagyok
majd ahogy hozza az élet lesz vidi
Tomibá, rám is gondolj, vasárnap megleslek
mi van Krisz csak 8
1. Medve 5 db.
2. Abdul 1 db
3. baripeti 1 db
4. fbdi 2 db.
5. Grkrisz 8db.