Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én motul 3000v factorit raktam bele ,és mint a vaj olyan volt a váltó ,ill finoman járt a blokk picit drága de megérte,,,,,,,,,, amúgy meg szarunk a pénzre Krisz tesóval
olyan faszát alukáltam
Szia kisöcsém
Önállóan kikujtorgok vasárnap, ha nem lesz melóm, akkor pedig szombat délután. Nem jó, tehát, ha szmbt du-om szabad akkor megyek, ha meló lesz akkor csak vasárnap. Na így jó máá
Jó reggelt,,,,,,,,,,,,
Szeva, hátte
HI! itt elég sokan repsolthasználnak,ezek szerint ez leheta legjobb bele
Szia. A repsol az volt az én mocimban is az szerintem jó! Az iPONE az nem volt valami jó , azt a kötelező szervizeléskor tették bele én kb 1000km mentem vele, ami nem tetszett az hogy ha nagyon meglett hajtva a gép akkor csilingelő, surlodó hangja lett , melegedett a motor , a váltó keményen kapcsolt, és akkor tettem bele repsolt
Jó Reggelt Minenkinek !

Pénteken megy valaki a Motorfesztiválra ?
Kedves nagycsaládosok és MINDENKI, akiknek jegy kell!

Egy végső számot kérek csütörtök reggelre, mert addig nem is leszek itthon, és csak akkor megyek standot építeni, kiállítást intézni és a jegyeket megvenni!

Old
Waspi!
Csütörtökön meg kell vennem a jegyeket! Addig döntened kell, hogy jössz-e?
Üdv Mindenkinek!
Tybee! Mond, ha kell a jegy.
Valakinek odaadom a jegyet, aki szintén jön és Te azzal a valakivel egyeztetsz! Bent a kiállításon úgy is találkozunk! Nem jó így?
Jó reggelt Mindenkinek!

GSR 600-ba milyen olajat használtok?
Én próbáltam már a repsol-t, tavaly pedig az iPONE-t.

Nektek van olyan ami tuti bevállt?
Itt vagyok
Szia narancsbáró
Para, az a GP vasdarab télleg jónak tünik, és jól találta ki az X a forintositását is
Hello mindenki ! .....
Jó éjt !
na lépek !kezdődik a maratoni sex!10perc oszt jövök,,,,,,,,,,,, jó éjt!
Van csokicső , de a cerka nem lesz attól sem nagyobb ! , , ,
A másik jobb .
ez sem kaki,,,,,,,,,,,,,,, kipuhttp://www.kepesmotor.hu/kipuf...
van olyan csokicső
Kapsz tőlem egy szolibérletet , hogy hiteles legyél ! , ,
mindjárt eljátszom Bécit,oszt egész rendszert rendelhetek,,,,,,,,,,