én motul 3000v factorit raktam bele ,és mint a vaj olyan volt a váltó ,ill finoman járt a blokk picit drága de megérte,,,,,,,,,, amúgy meg szarunk a pénzre Krisz tesóval
Önállóan kikujtorgok vasárnap, ha nem lesz melóm, akkor pedig szombat délután. Nem jó, tehát, ha szmbt du-om szabad akkor megyek, ha meló lesz akkor csak vasárnap. Na így jó máá
Szia. A repsol az volt az én mocimban is az szerintem jó! Az iPONE az nem volt valami jó , azt a kötelező szervizeléskor tették bele én kb 1000km mentem vele, ami nem tetszett az hogy ha nagyon meglett hajtva a gép akkor csilingelő, surlodó hangja lett , melegedett a motor , a váltó keményen kapcsolt, és akkor tettem bele repsolt
Kedves nagycsaládosok és MINDENKI, akiknek jegy kell!
Egy végső számot kérek csütörtök reggelre, mert addig nem is leszek itthon, és csak akkor megyek standot építeni, kiállítást intézni és a jegyeket megvenni!
Üdv Mindenkinek!
Tybee! Mond, ha kell a jegy.
Valakinek odaadom a jegyet, aki szintén jön és Te azzal a valakivel egyeztetsz! Bent a kiállításon úgy is találkozunk! Nem jó így?
Pénteken megy valaki a Motorfesztiválra ?
Egy végső számot kérek csütörtök reggelre, mert addig nem is leszek itthon, és csak akkor megyek standot építeni, kiállítást intézni és a jegyeket megvenni!
Old
Csütörtökön meg kell vennem a jegyeket! Addig döntened kell, hogy jössz-e?
Tybee! Mond, ha kell a jegy.
Valakinek odaadom a jegyet, aki szintén jön és Te azzal a valakivel egyeztetsz! Bent a kiállításon úgy is találkozunk! Nem jó így?
GSR 600-ba milyen olajat használtok?
Én próbáltam már a repsol-t, tavaly pedig az iPONE-t.
Nektek van olyan ami tuti bevállt?
Szia narancsbáró
Para, az a GP vasdarab télleg jónak tünik, és jól találta ki az X a forintositását is