Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dolgodom bakker 43 perc butííííítom még
videóó
tükröztél vagy trükköztél? :)

Akkor kinek vigyem holnap a térképet? Dobja át valaki a címét sms-ben és holnap bedobom a postaládájába. Bocsánat, hogy megfeledkeztem róla srácok! A másnaposság már megint.
na ez is becó nekem battya meg ! Nem eddig még volt gond mindig tükröztem a dolgokat azt jó lett a végén
persze mert 50 méterenként keró
Április 15-ben maradtunk (péntek) és következő hétvégén szombaton érkeznénk (húsvét hétvége). Csak Old nem jelzett még vissza, hogy a motoros oktatás meg lesz-e akkor tartva vagy sem. Csak ettől függ (no meg az időjárástól).
Jobbra! Bameg és építész vagy... nem volt még ebből gond?
Ja-ja, mert mint mondtam a mai nap másodszorra is bekakilt a KTM kuplungja...
kötekedsz kicsákó legyen Jobb
Jegyek Oldklu:
1. Medve 5 db.
2. Abdul 1 db
3. baripeti 1 db
4. fbdi 2 db.
jobbra

Abdul kérdezi a calad hogy mikor megyünk akkor mert közben lenne egy másik kirándulás is és nem tudnak miattam tervezni
,, jól letipliztél Margiton balra
így ahogy mondjátok nagyon ránk fért ez már
Jegyek Oldklu:
1. Medve 5 db.
2. Abdul 1 db
3. baripeti 1 db
4. .....
Ejj de jó nektek
ejjjjj de kellett ez mááár!
gyáááá de jó volt
Jegyek Oldklu:
1. Medve 5 db.
2. Abdul 1 db
3. ....
Jegyek Oldklu:
1. Medve 5 db.
2. .......
Rég találkoztam ennyi cimborával a Citán!
Jó volt a mai motorozás és a Cita is - legalábbis amíg mentünk, mert a KTM-ekkel csak baj van... szerintem ne vegyetek ilyen motort soha . Remélem mindenki szerencsésen hazaért és kicsit kiengedte a téli gőzt!
Laci, FNDI... holnap átdobom valamelyikőtökhöz a térképet, de ki lakik közelebb hozzám?
tied?minden okés vele?örül a nagy tokmány fejed mi,törpe?!
Eladó,,,,sajnos semmi értelme,hogy a garázsban,álló helyzetében menjen tönkre,,,,havonta egyszer üzemmelegre melegítem a blockot azt kész,,,,ennyit van használva,de ezt is motortartó állványon,,,ha nem megy el,akkor a garázsban marad a szezonban is
de szííííp motor,,,,,,,,,,,,,,
HY jó motorolást akik mentek ma