Akkor kinek vigyem holnap a térképet? Dobja át valaki a címét sms-ben és holnap bedobom a postaládájába. Bocsánat, hogy megfeledkeztem róla srácok! A másnaposság már megint.
Április 15-ben maradtunk (péntek) és következő hétvégén szombaton érkeznénk (húsvét hétvége). Csak Old nem jelzett még vissza, hogy a motoros oktatás meg lesz-e akkor tartva vagy sem. Csak ettől függ (no meg az időjárástól).
Rég találkoztam ennyi cimborával a Citán!
Jó volt a mai motorozás és a Cita is - legalábbis amíg mentünk, mert a KTM-ekkel csak baj van... szerintem ne vegyetek ilyen motort soha . Remélem mindenki szerencsésen hazaért és kicsit kiengedte a téli gőzt!
Laci, FNDI... holnap átdobom valamelyikőtökhöz a térképet, de ki lakik közelebb hozzám?
Eladó,,,,sajnos semmi értelme,hogy a garázsban,álló helyzetében menjen tönkre,,,,havonta egyszer üzemmelegre melegítem a blockot azt kész,,,,ennyit van használva,de ezt is motortartó állványon,,,ha nem megy el,akkor a garázsban marad a szezonban is
Akkor kinek vigyem holnap a térképet? Dobja át valaki a címét sms-ben és holnap bedobom a postaládájába. Bocsánat, hogy megfeledkeztem róla srácok! A másnaposság már megint.
Ja-ja, mert mint mondtam a mai nap másodszorra is bekakilt a KTM kuplungja...
1. Medve 5 db.
2. Abdul 1 db
3. baripeti 1 db
4. fbdi 2 db.
Abdul kérdezi a calad hogy mikor megyünk akkor mert közben lenne egy másik kirándulás is és nem tudnak miattam tervezni
1. Medve 5 db.
2. Abdul 1 db
3. baripeti 1 db
4. .....
1. Medve 5 db.
2. Abdul 1 db
3. ....
1. Medve 5 db.
2. .......
Jó volt a mai motorozás és a Cita is - legalábbis amíg mentünk, mert a KTM-ekkel csak baj van... szerintem ne vegyetek ilyen motort soha . Remélem mindenki szerencsésen hazaért és kicsit kiengedte a téli gőzt!
Laci, FNDI... holnap átdobom valamelyikőtökhöz a térképet, de ki lakik közelebb hozzám?