köszi
jövő héten kiállítás, szeretnék bukót, csimmát és 1 kesztyűt venni. No nem mindent egyszerre, vagy ezt, vagy azt. Minden cuccom használható állapotban van, igazából semmi nem sürgős, van időm kivárni a legmegfelelőbb ajállatot, aztán, ha marad málnám, akkor beruházok a kamerára is
Van most HD Go-Pro 62,000-ért , ami már nem rezonál , de ennyi pénzt nem adok ki azért , hogy az üres utat vegyem magam előtt , ha meg hátra teszem , akkor meg a Noparáék megsértődnek , hogy nagyképű vagyok ! , , ,
Az euroringes túrázósat egy 17e-res kamerával vettem fel az már picit használhatóbb.
Az a Polaroid vagy milyen kamera már jobb ami lentebb volt belinkelve vagy Goprok 40-45e körül.
Ez csak marketingduma.KB 30 felett egy nagyobb gyorsításnál simán rezonál az egész.A hangot egy kalap szarként veszi fel a gombjai olyan müncütkényiek hogy sebészcsipesszel kell nyomgatni nem motoroskesztyűben.Egy kisujjkörömnyi elektronika van egy gyufásdobozban ami a lekisebb rázkódásra egyszerűen megdöglik.
Ha megnézed a sétatempós lötyögést amit feltettem legutoljára akkor láthatod a minőségét.Kocsiba tökéletes de motoron nem a legjobb csak a középmezőny legalja.
Ez mind még jó is lenne mert az ára nem drága de a legtöbb embernek akivel beszéltem 4-5 felvétel után megszünt venni.
Szia Maci !
Elsőre én is azt akartam írni , hogy ne vegye meg , mert szar , de leginkább azért mert tőled van , de azután módosítottam ! , , ,
Másodsorban , vettem én is ilyet itt az sm-en , és tényleg szar .
Harmadsorban , a Henti a Para motorjával megy már , ami úgy üvölt mint az állat , minden berezonál és úszik a shark doboktól .
ha ilyet szeretnék, akkor majd én szólok, h vevő lennék rá!
ha pedig nem akkor azt is önnállóan döntöm el!
Krisz, ne bontsd meg a doki idegrendszerét neki azé ilyennye van, mert szerinte ez jó, neked azé nincs ilyened, metr szerinted szar
elsőre erre azt írtam, hogy elmégy te a búsba, drága zöldséges barátom. De kitöröltem, ugyanakkor elmégy te a búsba......a faszt fikázod más dolgát? Nem is láttál még ilyet. Nem kamera, persze, banán, bazdmeg.
jövő héten kiállítás, szeretnék bukót, csimmát és 1 kesztyűt venni. No nem mindent egyszerre, vagy ezt, vagy azt. Minden cuccom használható állapotban van, igazából semmi nem sürgős, van időm kivárni a legmegfelelőbb ajállatot, aztán, ha marad málnám, akkor beruházok a kamerára is
Az euroringes túrázósat egy 17e-res kamerával vettem fel az már picit használhatóbb.
Az a Polaroid vagy milyen kamera már jobb ami lentebb volt belinkelve vagy Goprok 40-45e körül.
Ha megnézed a sétatempós lötyögést amit feltettem legutoljára akkor láthatod a minőségét.Kocsiba tökéletes de motoron nem a legjobb csak a középmezőny legalja.
Ez mind még jó is lenne mert az ára nem drága de a legtöbb embernek akivel beszéltem 4-5 felvétel után megszünt venni.
Lehet csak a V2-t rühelli.
henti, ezek vannak hozzá. Nem én árulom, de ugyanilyen.
6000-ért nem is tudom mit vártam ?
Mondjuk én kocsiba vettem, nem motorra
Olyan kamera, ami kiszűr minden rázkódást és nagyfelbontásban vesz fel 60 felett van.
Elsőre én is azt akartam írni , hogy ne vegye meg , mert szar , de leginkább azért mert tőled van , de azután módosítottam ! , , ,
Másodsorban , vettem én is ilyet itt az sm-en , és tényleg szar .
Harmadsorban , a Henti a Para motorjával megy már , ami úgy üvölt mint az állat , minden berezonál és úszik a shark doboktól .
ha pedig nem akkor azt is önnállóan döntöm el!
Krisz, ne bontsd meg a doki idegrendszerét neki azé ilyennye van, mert szerinte ez jó, neked azé nincs ilyened, metr szerinted szar