Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem volna vám , de van , akkor egy érdekelne engem .
köszi
jövő héten kiállítás, szeretnék bukót, csimmát és 1 kesztyűt venni. No nem mindent egyszerre, vagy ezt, vagy azt. Minden cuccom használható állapotban van, igazából semmi nem sürgős, van időm kivárni a legmegfelelőbb ajállatot, aztán, ha marad málnám, akkor beruházok a kamerára is
Van most HD Go-Pro 62,000-ért , ami már nem rezonál , de ennyi pénzt nem adok ki azért , hogy az üres utat vegyem magam előtt , ha meg hátra teszem , akkor meg a Noparáék megsértődnek , hogy nagyképű vagyok ! , , ,
ez szerintem nem rossz minőség, főleg ennyiért.
Használhatóbbat?

Az euroringes túrázósat egy 17e-res kamerával vettem fel az már picit használhatóbb.
Az a Polaroid vagy milyen kamera már jobb ami lentebb volt belinkelve vagy Goprok 40-45e körül.
Ez csak marketingduma.KB 30 felett egy nagyobb gyorsításnál simán rezonál az egész.A hangot egy kalap szarként veszi fel a gombjai olyan müncütkényiek hogy sebészcsipesszel kell nyomgatni nem motoroskesztyűben.Egy kisujjkörömnyi elektronika van egy gyufásdobozban ami a lekisebb rázkódásra egyszerűen megdöglik.
Ha megnézed a sétatempós lötyögést amit feltettem legutoljára akkor láthatod a minőségét.Kocsiba tökéletes de motoron nem a legjobb csak a középmezőny legalja.
Ez mind még jó is lenne mert az ára nem drága de a legtöbb embernek akivel beszéltem 4-5 felvétel után megszünt venni.

Lehet csak a V2-t rühelli.
http://www.kepesmotor.hu/motor...

henti, ezek vannak hozzá. Nem én árulom, de ugyanilyen.
Megvettem , kipróbáltam , kidobtam , szar .
6000-ért nem is tudom mit vártam ?
mi a baj vele?
Mondjuk én kocsiba vettem, nem motorra
Olyan kamera, ami kiszűr minden rázkódást és nagyfelbontásban vesz fel 60 felett van.
Negyedsorban ez teljesen igaz.Én még 5e ért sem tudok szabadulni az enyémtől.
Szia Maci !
Elsőre én is azt akartam írni , hogy ne vegye meg , mert szar , de leginkább azért mert tőled van , de azután módosítottam ! , , ,
Másodsorban , vettem én is ilyet itt az sm-en , és tényleg szar .
Harmadsorban , a Henti a Para motorjával megy már , ami úgy üvölt mint az állat , minden berezonál és úszik a shark doboktól .
ha ilyet szeretnék, akkor majd én szólok, h vevő lennék rá!
ha pedig nem akkor azt is önnállóan döntöm el!
Krisz, ne bontsd meg a doki idegrendszerét neki azé ilyennye van, mert szerinte ez jó, neked azé nincs ilyened, metr szerinted szar
elsőre erre azt írtam, hogy elmégy te a búsba, drága zöldséges barátom. De kitöröltem, ugyanakkor elmégy te a búsba......a faszt fikázod más dolgát? Nem is láttál még ilyet. Nem kamera, persze, banán, bazdmeg.
Ilyet ne vegyél , ez szar , nem kamera .
köszi, aaszok rá egyet, vagy egyet-egyet
Most lecigányoztál , tesó ? , , ,
nekem is az a tervem,,,,,,,,,,,, ebéd meg volt,,,
helyettem is csináltad akkor jó voltál
Most fogok .
A vasárnap délelőtti szexnek olyan családias hangulata van ! , , ,
alukáltál
Hello mindenki ! .....