Én lehet, hogy gurulok ma is... most végeztem a melóhelyen, be kellett jönnöm... enyhén másnapos vagyok... és Faterommal is találkozom délután valamikor. Ezt tisztázom, ha belefér egy óra motorozás dél-3 óra között, akkor csörgök.
Ja de bocs van itt valami most néztem újra ez viszont agyon van butítva hogy ide fel lehessen tolni a hosszával együtt! Így nem adja vissza aminőséget:(((
Ha valaki nem akar vízállót akkor 25ből megvan a tesója is:))))))))) teljesen vállalható árak és külalak nem sportkamera formája van bárhol használhatod :)))))))
Igen remeg és igen ahogy a Gínó látja a felfogatás az a lelke! A srác egy tapadó korongos nagy kilógású konzolra rakta fel! :)
Van benne képstabi de természetesen nem olyan mint egy 100e-s gépben! Ha jó konzolon van felfogatva akkor teljesen elfogadható sőt! a felvétel HD! minőségben nagy méretű LCD tv-re kibaszva hdmi csatival szuper élmény!:)))))))))))
DE amiért megvettem az nem a csúcsminőség, az amit nézegetettek Pro kami volt nálam kipróbálásra és nem jobb sőt még szarabb felvételeket készített! :((
Megmondták a tuitit az okosok, hogy 80-100 tól van megfelelő kamera motorozásra:((( annyit meg perkáljon az anyja érte!
Ez meg egy multi a strandon a lányomat agyon fotóztam fél napot bírta az aksi! vizben víz alatt + videó! Kézben elfér jól, farzsebben mindenhova el tudod vinni! Sielésnél kiváló felvételeket készített a száguldásnál lefelé! És ,,,,,,,, valljuk be őszintén nem minden kilométert vesz fel az ember ,,, szóval ha néha felvételt akarsz készíteni egy teljesen jó vidit készít motoron is! Ja Én bicajon a kormányon is próbáltam már és jól műxik nem remegett ! Youtube-n néz meg az ejtőernyős felvételeket!:)))))))
Ja És a lényeg a szuper kamerákhoz képest töredék az ára- használhatósága nekem meg bejött nem Oszkár díj a felhasználási cél hanem hom vidi vagy egy egyszerű megosztás a többiekkel!
Mekkora papucs vagy , biztos reggelit csinálsz a családnak !
Én most ébresztettem fel a házisárkányt , mert reggelizni akarok újságolvasás közben , de a lap még a boltban van !
Abdul, jólenne ha kitalálnád a progit magadnak és pontosabban írnád, h mikor is motoroznál