Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyünk rittittirizni
Abdul, jólenne ha kitalálnád a progit magadnak és pontosabban írnád, h mikor is motoroznál
Üdv!

Nem ismerem ezeket. Az millen ?
Attól függ miből csinálod.
Nekem a reggeli elkészitése nem okoz akkora fájdalmat, mint neked a mosogatás
Sziasztok későnkelők
Bakker mint egy fürdős kurva

3 órát álljak készenlétbe? Cimbi fordítva vetted be a gyógyszeredet!
Ha megfelel egy oregon.
Én lehet, hogy gurulok ma is... most végeztem a melóhelyen, be kellett jönnöm... enyhén másnapos vagyok... és Faterommal is találkozom délután valamikor. Ezt tisztázom, ha belefér egy óra motorozás dél-3 óra között, akkor csörgök.
Keresek jövő hét szerdától hétfői egy sisakra szerelhető kamerát.

Kölcsönbe Felvétel oka: Életem első Gleccser Snowboardozása!

Please ! Valaki! Tavaly Gekkókától kaptam,,, Hálás köszi ezredszer is!

De sajna kontakt hibás volt és a hang is szarakodott

Valaki ?
Köszi :)
Nem lesz jó.A marushinnál az L-es jelent 59-60-as fejméretet.M-es szerintem 57-58 lehet.
Jó lenne egy tényleges méret.
ez majdnem ugyanazt írja
ez is azzal készült csak le van nagyon butítva:

http://youtu.be/A-JWsSJsZ3Q
Helló papíjkutyák.

Csak Abdul meg szerény személyem a faca fagyott tökös legény

Tegnap szíp idő volt motorolásra. Mindenki punnyadt,,,,

Ma se tója ki senki a vasat?
Ja de bocs van itt valami most néztem újra ez viszont agyon van butítva hogy ide fel lehessen tolni a hosszával együtt! Így nem adja vissza aminőséget:(((
Ha valaki nem akar vízállót akkor 25ből megvan a tesója is:))))))))) teljesen vállalható árak és külalak nem sportkamera formája van bárhol használhatod :)))))))
Szasztok
elkúrtam Talán igy
"jóreggelt" mindenkinek ha úgy alakul akkor majd csörgök. sisak http://www.cookiecomposites.co..." target="_blank">méret
Így már nem remeg.
SZIASZTOK

Krisz az hogy M-es a sisak az fejméretben mit jelent számokkal?
Köszi
Igen remeg és igen ahogy a Gínó látja a felfogatás az a lelke! A srác egy tapadó korongos nagy kilógású konzolra rakta fel! :)
Van benne képstabi de természetesen nem olyan mint egy 100e-s gépben! Ha jó konzolon van felfogatva akkor teljesen elfogadható sőt! a felvétel HD! minőségben nagy méretű LCD tv-re kibaszva hdmi csatival szuper élmény!:)))))))))))

Ezt a kodak-al készítettem!

DE amiért megvettem az nem a csúcsminőség, az amit nézegetettek Pro kami volt nálam kipróbálásra és nem jobb sőt még szarabb felvételeket készített! :((
Megmondták a tuitit az okosok, hogy 80-100 tól van megfelelő kamera motorozásra:((( annyit meg perkáljon az anyja érte!
Ez meg egy multi a strandon a lányomat agyon fotóztam fél napot bírta az aksi! vizben víz alatt + videó! Kézben elfér jól, farzsebben mindenhova el tudod vinni! Sielésnél kiváló felvételeket készített a száguldásnál lefelé! És ,,,,,,,, valljuk be őszintén nem minden kilométert vesz fel az ember ,,, szóval ha néha felvételt akarsz készíteni egy teljesen jó vidit készít motoron is! Ja Én bicajon a kormányon is próbáltam már és jól műxik nem remegett ! Youtube-n néz meg az ejtőernyős felvételeket!:)))))))

Ja És a lényeg a szuper kamerákhoz képest töredék az ára- használhatósága nekem meg bejött nem Oszkár díj a felhasználási cél hanem hom vidi vagy egy egyszerű megosztás a többiekkel!
amikor gondolod hívhatsz :)
Na ezt most olvasta az asszony , mehetek mosogatni ! ,

Sziasztok !
Én megyek , csak kellene valaki mellém , aki elrángat a sok seggrázó picsa mellől ! , , ,
Mekkora papucs vagy , biztos reggelit csinálsz a családnak !
Én most ébresztettem fel a házisárkányt , mert reggelizni akarok újságolvasás közben , de a lap még a boltban van !
Úúúú vaze, akartam Én iskérdezni, mennék