Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ez a beszéd :)) És hova Szentendrére fagyizni? :)))))))))

tegnap előtt gurultam egy kasát -2,5 ben a takony menetetvágott a nyakamon és ráfagyott
és..... azóta nem köhögök

annyira
Vasárnap gurulhatunk egyet, látom akkor lesz max. a hőmérséklet.
tegnap kérdés volt és én írtam,hogy az enyémbe nincs még ilyen
cucc,de tervezem hogy kipróbálom én is...
Ha túrázni megyek, be kell tennem a furulyát, mert hosszú úton megőrjít a zaj. Úgy is sokkal hangosabb, mint a gyári dob, viszont sokkal később vesznek észre
egyetértek
amíg nem volt fent, kétszer ütöttek el egy szezonban
amióta fent van, füldugót hordok , de lehúzódnak a kocsik
ez van.
Én is gondolkodtam már a gear2-n, de még nem döntöttem. Van érezhető változás vele? Ha igen, akkor vennék én is...
Sajnos az itthoni autósok miatt (és persze a szép hang miatt) kell a nyitott auspuf
annyi a gyári is..
Én 2009-ben voltam a prop tech-nél,akkor 16 pénz volt a
gear2dash. Szerintem a körül mozog most is.
nekem 20 volt beszerelve.
Arról pedig is nem is beszélve, hogy ha nem veszek hozzá mindenféle kütyüt, akkor az pénzbe sem kerül :)

Nem vagyok sz...evő, csak eléggé végesek a lehetőségeim
Én t.k. ezért szeretek mindent úgy hagyni, ahogy az gyárilag van. Persze, biztos vannak esetek, amikor lehet a gyárin is javítani, de sokszor szerintem nem sok jó sül ki abból, ha belebabrálunk dolgokba.

Az SV-men is mindent hagytam és jó volt úgy. Szerintem a GSR-rel sem lesz ez másként :)

Ott van pl. a kipufogó. Persze, csendes és lehetne dögösebb a hangja, de alapvetően szerintem teljesen rendben van, ráadásul a GSR-nél nagyon is szépnek és izlésesnek találom a gyári megoldást.
Reggelt!

A nyitott égszűrő is sokat jelent, sőt, már hallottam olyat is, a nyitott kipuhoz kellhet, mert beéghetnek a szelepek.
Hozzátenném, hogy ez szerintem hülyeség.
Jó reggelt mindenkinek :)

Remélem a következő télig ez az utolsó hóesés, amiben részünk lesz. Mondhatom, hogy már k... unom. Olyan, mintha direkt bennünket motorosokat akarna az időjárás igegesíteni.

Üdv

Peti
amúgy meg jóóóóóó reggelt!
nyitott dob van fent...
mennyi ez a kütyüke?
anno írták, hogy a befecskendezés hibája az a kis megtorpanás. Ha megszokod már fogod tudni kezelni, de sokat jelent egy nyitott dob. Prop Tech kütyüvel, és hozzáállítva a motrt.
hölgyek-urak!
jó éjt, én léptem mára
nincs tapasztalatom más motorokkal!, ezt elismerem
de valahogy mégis az az érzésem, hogy ez jobban meg lehet oldva egy yamahán vagy egy Hondán. persze csak spekuláció amíg nem vezetek többféle motort...
Ez nem hiba. Ez ilyen. Ügyesen kell megválasztani a fokozatokat és jól kezelni a gázt...... minimálisra csökkenthető az érzés.
Valószínű nem véletlen ilyen, lehet, hogy erős igénybevételnél, melegedésnél kell ez az alap holtjáték, hogy tudjon érvényesülni szorulás nélkül a diletáció. Vagyis nevezhetjük diletációs hézagnak is.
ok, nyertél.
nekem sajnos van
ne kötekegy kisgyerek
Mennyi egy motorháztető?
Hát 1, bazze....