Ebéd után karikázom 1 et a városba.....ban
Igaz tegnap is vótam kb. 1 órát motorolni. Gyólesett
Azé a városba, mert ott 100% száraz az aszfalt. Kiljebb má nem.
Ja, ráadásul a következő hétvégére napi 3 cm havazást írnak Miskolcra :(
Mondjuk a hosszútávú előrejelzésben nem nagyon lehet bízni, de csak március elején várható egy kis felmelegedés, akkorra viszont esőt ír
Igazán csak áprilistól lehet arra számítani, hogy kellemesek lehet motorozni. De eddig azért télen is akadt mindig egy-egy nap, hogy lehetett volna gurulni egy rövidet viszonylag elfogadható körülmények között. De tavaly óta az időjárás csak egyre pocsékabb lett. Volt egy nagyon gyengus tavasz, amit egy szintén gyenge nyár követett.
Nagyon remélem, hogy a jövőben nem ez lesz a tendencia.
Most már én is kezdek letenni a dologról :( Nálunk max. +1 fok lehet, több tuti nincs. Ha más nem, akkor a garázsban járatom egy kicsit alapjáraton, aztán lekötöm az akksit, estig töltöm, majd szépen letakarom, mert szerintem jó ha egy hónap múlva elő tudom majd szedni :(
Csak annyira mondták ezt a tavaszias időt, hogy már teljesen beleéltem magam :(
Aha :) Nem, ha nem lesz szép száraz, akkor hagyom a picsbe. Mondjuk még mindig bízom benne, hogy délutánig hátha felszárad és kitisztul. Néha, át-áttör a nap, de nem bírja feloszlatni a ködöt :(
itt nagyon szép idő van, enyhe széllel, de ittsem száraz az út, lehet, h felejtős lesz a guriga, pedig vannak kint páran , lehet, h ők már tudnak valamit...
csak a magam nevében beszélhetek....nekem 7-és 10lityi közt szippantott, gázállástól függően....beszélnek itt 5-6literről is,,,,sztem az badarság....olyan lassan kell menni hozzá hogy visszafelé jössz....
sziasztok!
kérdezném tőlletek öszintén hogy mennyit fogyaszt 100 on a gsr? túra tempoba 100-120-140 között vagy forszírozott tempoba is? egy vagy két személyel. köszönöm...
Persze, óvatosak leszünk, már ha egyáltalán lesz az egészből valami. Ha nem oszlik fel a köd és nem lesz száraz az út, akkor hagyom az egészet a francba.
Amúgy ezt a tervezett gurulást úgy kell elképzelned, hogy a 3-as számú főúton mennék összesen kb. 10 km-t nagyon lájtos tempóban, a szomszéd faluban pedig feltankolnám a gépet.
Szóval, ha kellően óvatos vagyok, akkor nem hiszem, hogy ebből bármi baj lehetne :)
Csak azért lett volna jó, mert az előrejelzést nézve a következő 2-3 hét tuti kilőve és azért szerettem volna megbizonyosodni arról, hogy minden működik-e rajta szépen.
Nem tudni mikor indula,,,és nekem menni még meló helyre is:(
És plusz én lenni vidéki túrista:), nem tudni hol lenni NITRO.
api
vilcsi
gyík
meg Én
voltam a spárba, oda 2 vissza 3 motorost engettem el Én biztos, h kihozom
Itt pőstön jó az idő.
Ebéd után karikázom 1 et a városba.....ban
Igaz tegnap is vótam kb. 1 órát motorolni. Gyólesett
Azé a városba, mert ott 100% száraz az aszfalt. Kiljebb má nem.
Itt 11-13 fok van süt a nap út száraz úgyhogy gooooooooo!
Mondjuk a hosszútávú előrejelzésben nem nagyon lehet bízni, de csak március elején várható egy kis felmelegedés, akkorra viszont esőt ír
Igazán csak áprilistól lehet arra számítani, hogy kellemesek lehet motorozni. De eddig azért télen is akadt mindig egy-egy nap, hogy lehetett volna gurulni egy rövidet viszonylag elfogadható körülmények között. De tavaly óta az időjárás csak egyre pocsékabb lett. Volt egy nagyon gyengus tavasz, amit egy szintén gyenge nyár követett.
Nagyon remélem, hogy a jövőben nem ez lesz a tendencia.
Csak annyira mondták ezt a tavaszias időt, hogy már teljesen beleéltem magam :(
Itt is szépidö van,11fok,igaz fuj kicsit a szél,de délutánra legalább felszáritja az utat,szal go go go
itt nagyon szép idő van, enyhe széllel, de ittsem száraz az út, lehet, h felejtős lesz a guriga, pedig vannak kint páran , lehet, h ők már tudnak valamit...
kérdezném tőlletek öszintén hogy mennyit fogyaszt 100 on a gsr? túra tempoba 100-120-140 között vagy forszírozott tempoba is? egy vagy két személyel. köszönöm...
Amúgy ezt a tervezett gurulást úgy kell elképzelned, hogy a 3-as számú főúton mennék összesen kb. 10 km-t nagyon lájtos tempóban, a szomszéd faluban pedig feltankolnám a gépet.
Szóval, ha kellően óvatos vagyok, akkor nem hiszem, hogy ebből bármi baj lehetne :)
Csak azért lett volna jó, mert az előrejelzést nézve a következő 2-3 hét tuti kilőve és azért szerettem volna megbizonyosodni arról, hogy minden működik-e rajta szépen.
Üdv
Peti