Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egyben van.... de a Pazzazami fndi,Wasp és az enyémen van,annak a magassága kissebb mint a gyárié,a befogó emel rajta,és kb ugyanolyan magas lesz mint a gyári.
Rájöttem.
csak középen 28 as, azért kell a befogó, a szélei a gyári átmérővel rendelkeznek.
Mondtam.A befogót le kell szedni és másikat fel.E miatt nem tököltem a 28-asal.
Avval picit emelt volna még rajta.Nem tudom hogy a gsr-en az alsó része a befogónak egybe van e öntve a híddal.
Ha megint csak jól tudom, akkor a gyári 22-es és akkor a befogót nem kell cserélni! Csak ha 28-ast raksz rá!
Akkor lehet ott megpróbálom, viszonylag közel van!
Köszönöm a segítséged, így könnyebb lesz!
Néztem a linket amit belinkeltél és ott is látszik a 28-as kormánynál, hogy csak a közepe vastag, a széle keskenyebb! Valószínű a széle csak 22!
A befogó is 22-es.Cserélni kell at is.
Ha jól tudom, a közép része 28 és a széle marad 22!
Van pár méret elég pontosan.Kistarcsán a motorboltban bármelyiket meghozzák
Rendesek.Nekem aszondták vigyem el amit látok és tetszik ha nem sérül próba során akkor átcserélik másikra.
Most jön egy fekete superbike elegance fekete acél.Alacsonyabb és szélesebb a gyárinál.Alu erősebb tartósabb de nemvolt az a méret és szín ami kellett volna.Remélem segített valamennyire.
A 28-ra érdekes lesz felszúrni a gyári gázkart.
Amúgy neked milyen van fent márkára, vagyis típusra, mik a tapasztalatok? 22 vagy 28-as?
Valószínű, hogy ezüst(a tiéd tetszik), vagy aranyat tennék rá, a fekete annyira nem tetszik!
Utána olvastam, elég jónak írják!
Hol lehet jó árba beszerezni?
Szia Wasp!

Rendben, köszönöm, átnézem a palettát! Elég bőséges választék van! Még annyi lenne a kérdésem, hogy a tiétek milyen kategóriába sorolható? Drag, superbike, sport túra, stb.
Valamint mit érdemes ilyenkor figyelembe venni? Ti mi alapján döntöttetek e kormány mellett?

Segítséged köszönöm!
majd megpróbálják azt is....
csak még nem törölték a memóriánkat
A GOOGLE-ban próbáltam utána keresni pl: 50-es évekből magyar találmány TV hajtókar nélküli motor, de az ÁFOR MMA-MDA-C kenőolajokról sem találok igazán szinte semmit

Olyan érzésem van mintha a múltat szüntetnék meg
...vagy a zöld zacskós C-140-re ! / Hykomol -K elődje /
én + MDC-t
Nekem meg MMA-60-as ÁFOR
jóestét
hívatermészet apám
nekem hikomol van
kipuf öntvény hegesztve én meg nyomom a szelepszárszimeringet láncfeszitőt és minden alkatrész megvan hozzá .most 406 rugót cserélek majd expert féket nyomok. de a sövöhöz mindent megvettem.
Szia !

Még így is lehet