Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tisztára süt a nap
Igazság szerint minden jóban benne vagyok , mert eléggé perverz vagyok , de csókolózni csak az asszonnyal ! ! ! , , ,
Látod-látod, ez a mediterám beütés és a jóindulat mit tesz
...bezzeg régen még a ropogós Ft is jó volt , ma + már kp is
Nem kell , hogy hozzám gyere feleségül , simán kp-ért is adok ! ,
Mindjárt felhívom , mert úgy ennék egy narancsot !
Én tuti rendelnék tőle kisnyugdíjas hangon , mindennap két szem mákot ! ,
Akár 1 KG alatti mennyiségre is , ez az igazi üzletember, minden forintot megcsíp
... ezt sem tudtam .............................................
már gondoltam rá de akkor jobb ha hozzád megyek mint Ő
Tudom , hogy messze laksz a bolttól , de vállal kiszállítást ingyen .
Kösssz a választ !

Majd jobban figyelem .
Miért nem a Parától vásárolsz , nála mindig szép az áru , nem tudom honnan veszi !

Szikkadt -ízetlen szarokkal / is / van tele a piac . Én dobhatom ki , a kereskedő + gazdagodik rajta .
Háát , én úgy szoktam megállapítani , hogy jó-e , hogy megkóstolom ! ,
Attól fényes a narancs és a mandarin héja , hogy vaxxal lefújják őket a jobb eladhatóság érdekében , vagy a narancsot "megsütik" , ami egy érlelési folyamat .
Egyébként onnan tudod , hogy friss az áru , hogy a kis zöld csuma lepattan róla , ha megpróbálod levenni .
Igazság szerint a Parát kellene megkérdezni , mert ő a zőccséges , én semmihez sem értek ! ,

Mondjuk az Fndit is megkérdezheted , mert ő is kijár már vásárolni ! , ,
Én még nem akarom látni azt a gikxit
a Paraával megütköztünk tegnap
Szia Tybee
az a jó amelyik alacsony, mert atöbbi magos
Van 1 szakmai kérdésem feléd ! Hogy lehet megállapítani hogy a narancs friss-jó ízű mert itt Szolnokon olyan fos narancsot lehet venni ! .................

Van aki azt mondja hogy amelyik narancs-mandarin fényes az biztosan édes és finom ! Mi az okosság ?
Mondjuk , ha a jageres üvegeket vissza lehetne váltani , biztos lenne még legalább öt motorom ! ,
Szia Tybee !
Ilyenre futotta csak , úgy vettem meg , hogy be sem lehetett indítani , mert össze volt rohadva rajta minden a sok állástól .
Kimegyünk ma a Paráékhoz , mert mondta , hogy fél az új motorjától , és nem meri kipróbálni , segítek neki .
Jó Reggelt !

A szerénység példaképe vagy ! Mi a fenének veszel ilyen drága robogót
Szia Gsr-Henti !
Szia Krisz
Hát igen, olyan szaraza robogó, h egybő lekellett festeni + az ülését isfel kellett újítani
Mondjuk én egész télen spóroltam , de csak egy ócska kis robogót tudtam venni .