Háát , én úgy szoktam megállapítani , hogy jó-e , hogy megkóstolom ! ,
Attól fényes a narancs és a mandarin héja , hogy vaxxal lefújják őket a jobb eladhatóság érdekében , vagy a narancsot "megsütik" , ami egy érlelési folyamat .
Egyébként onnan tudod , hogy friss az áru , hogy a kis zöld csuma lepattan róla , ha megpróbálod levenni .
Igazság szerint a Parát kellene megkérdezni , mert ő a zőccséges , én semmihez sem értek ! ,
Mondjuk az Fndit is megkérdezheted , mert ő is kijár már vásárolni ! , ,
Van 1 szakmai kérdésem feléd ! Hogy lehet megállapítani hogy a narancs friss-jó ízű mert itt Szolnokon olyan fos narancsot lehet venni ! .................
Van aki azt mondja hogy amelyik narancs-mandarin fényes az biztosan édes és finom ! Mi az okosság ?
Majd jobban figyelem .
Szikkadt -ízetlen szarokkal / is / van tele a piac . Én dobhatom ki , a kereskedő + gazdagodik rajta .
Attól fényes a narancs és a mandarin héja , hogy vaxxal lefújják őket a jobb eladhatóság érdekében , vagy a narancsot "megsütik" , ami egy érlelési folyamat .
Egyébként onnan tudod , hogy friss az áru , hogy a kis zöld csuma lepattan róla , ha megpróbálod levenni .
Igazság szerint a Parát kellene megkérdezni , mert ő a zőccséges , én semmihez sem értek ! ,
Mondjuk az Fndit is megkérdezheted , mert ő is kijár már vásárolni ! , ,
a Paraával megütköztünk tegnap
az a jó amelyik alacsony, mert atöbbi magos
Van aki azt mondja hogy amelyik narancs-mandarin fényes az biztosan édes és finom ! Mi az okosság ?
Ilyenre futotta csak , úgy vettem meg , hogy be sem lehetett indítani , mert össze volt rohadva rajta minden a sok állástól .
A szerénység példaképe vagy ! Mi a fenének veszel ilyen drága robogót
Hát igen, olyan szaraza robogó, h egybő lekellett festeni + az ülését isfel kellett újítani