Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztos most keres valami jó képeket a gúglin ......
nem újdonság már, pár ember láthatott vele innen...Para, Henti, Krissz...stb.
tavaly sokat motoroztam ezzel a technikával....most érett be az üzlet!

gratulésön

muti hamar a képesfelit
Ja és ne legyél lusta....... gyerünk képeket!
igen igen tavaly a szülinapomra kaptam egy Ducati desmosedici makettet....

de ez egy K7-es gixxi 600....
Szia!

Kaptál egy kis modell motort?
Mikor és hogyan kerül hozzád? Tényleg ki kéne jönnöd és megnézni... hátha látsz még valamit, ami.....
Szeva mindenki!
gondoltam megosztom veletek is....újra motor tulajdonos lettem!

olvastam majd kitanálunk valamit
Dikk má' szevasztok!

reggelt
Túrázáskor 200km felett kell csak tankolni, 5,5-6 literes fogyasztással kell számolni. Odafele biztos, csak hazafelé szoktunk sietni.
Attól függ.Feljebb vagy lejjebb akarsz menni?
Úgy számoltam h cirka 160 kmenként tankolunk, így 5,5 tankra jött ki, + 1 kis ráhagyás
Sziasztok!

Abba kérném a segítségeteket, hogy tavaszra le akarom cserélni a gyári kormányt! Érdemes-e kicserélni, mik a tapasztalatok?
Tudna valaki ebben ötletet adni, segíteni, esetleg képet küldeni az övéről, hogy milyenre érdemes cserélni?
Azt tudom, hogy a gyári 22mm, és létezik drag, street, superbike, sport tourer, stb. Milyenre érdemes kicserélni? Valamint honnan érdemes beszerezni? Ha tudtok linkelni, azt is megköszönöm!
Segítségeket előre is köszönöm!
6-7 tank benzin 880km-re? Neked aztán jó erős a csuklód...
Arra bőven elég 4 tankolás.
Reggelt!

Nos! A túra útvonalának legészakibb pontja Budapesttől 290 Km-re van, tehát oda-vissza + az ottani táv összesen 880 Km! Ez kb 6-7 tank benzin (terheléstől és csuklótól is függ). A szállásban viszont a segítségeteket kérném (hol lenne érdemes eltölteni az éjjelt).
jó8
Kell a kapaszkodó?

Xenon szett valakinek?
annyira nincsbaj
az biztos, szigfidné voltunk
...és lehet nem is otthon