Sziasztok
TybeeÚr, mészapicsába én köszönöm
Ez a Tybee srác felhozta nekem az oil szűrőt,havalaki, akkorŐ ténylegnagy király tutti, h lesz1utam nyáron solnokra
Ja nőjjön köröm a faszára annak aki ma nm motorozott , a Para védetséget élvez , megforgatta az exét
Megyek motoros buliba, csopperos különítmény, sokukat nyár óta nm láttam, jó társaság, csak vizetisznak vitylát
Tegnap beszéltem a bolttal, mondtam nekik, hogy veled beszéltem és te ajánlottad őket, felismertek téged! Azért amint hallottam tőlük, van rutinod kormányügyileg!
Én a Superbike alu ezüstöt rendeltem, azt mondták, hogy 5-6 munkanap és megjön!
Köszönöm a segítséged!
Látom kilógok a sorból Szép álmokat mindenkinek... 16-17 fok van a szigeten. Azt hiszem ezzel fogok álmodni ... meg vele (saját fotó... igen, a szigeten! )
TybeeÚr, mészapicsába én köszönöm
Ez a Tybee srác felhozta nekem az oil szűrőt,havalaki, akkorŐ ténylegnagy király tutti, h lesz1utam nyáron solnokra
Ja nőjjön köröm a faszára annak aki ma nm motorozott , a Para védetséget élvez , megforgatta az exét
Megyek motoros buliba, csopperos különítmény, sokukat nyár óta nm láttam, jó társaság, csak vizetisznak vitylát
Te ez a csaj jó lenne kettőnknek !...........Neki + nekem
Köszi Henti ! ..............................................................
Tegnap beszéltem a bolttal, mondtam nekik, hogy veled beszéltem és te ajánlottad őket, felismertek téged! Azért amint hallottam tőlük, van rutinod kormányügyileg!
Én a Superbike alu ezüstöt rendeltem, azt mondták, hogy 5-6 munkanap és megjön!
Köszönöm a segítséged!
jó,hazSV-ek eltüntek
szíjjasztok
link
Én az RMC-nél vettem
Köszönöm a segítséged, sokat segítettél!
És természetesen a többieknek is!
Superbike vagy Speedfighter? Milyen színbe és mennyibe kerül?