Szia Hentibá' Nem akarok kötözködni, de lehet, hogy az lenne a jobb ha mennének előtted, mert akkor látod hogyan mennek és abból lehet tanulni. Én is jobbszeretem ha mennek előttem, látom hova megy, hogyan megy, mennyivel, és ha megcsőszik hamarabb tudsz reagálni, mintha te mennél elöl... de ez csak egyéni vélemény
Márpedig a Para barátom gixkxszit vesz, 1X biztos, h eljön velem(ünk) ! Namármost, Én az elején, mondjuk tavasszal, még elég lassú leszek, nm csatlakoznék túrákhoz -ezt írtam is már- aranytökű barim viszont hajlandó az Én tempómban motorozni, amig "ki nm alakul" a saját motorozásom a GSR-en! Utánna lehet szó több motorhoz való csatlakozáshoz!
Szia Mindenki és HENTI!
Tavaszra kiírok túrákat! Neked mikor lenne jó? Nézegesd a naptáradat! Max 5 - 6 motorra gondoltam!
(Gixerrel nem járható, mert 6 - 8 órát nem lehet azzal motorozni, kipróbáltam a Tomi 1000-ét, hát az első 40 perc csodás, a többi időben meg irigyeltem a GSR-eseket, és örültem, hogy találtam egy balekot fndi személyében, akinek lepasszolhattam a vasat! )
A Paranéni tud olcsó szállást , milyen klassz is lenne , lerongyolunk szombaton meló után , pancsolunk estig , tengeriherkentyűs vacsora , óvatos alkoholizálás , vasárnap délután pedig haza ! ! ! , ,
Baseball sapkát keresek, persze GSR felirattal.
Létezik hogy nem kapható?
Vagy rossz helyen kerestem...
Kis help kéne.
Tavaszra kiírok túrákat! Neked mikor lenne jó? Nézegesd a naptáradat! Max 5 - 6 motorra gondoltam!
(Gixerrel nem járható, mert 6 - 8 órát nem lehet azzal motorozni, kipróbáltam a Tomi 1000-ét, hát az első 40 perc csodás, a többi időben meg irigyeltem a GSR-eseket, és örültem, hogy találtam egy balekot fndi személyében, akinek lepasszolhattam a vasat! )