Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak akkor volt szar amikor ott voltunk De kellett az, ki lehet birni, ráférne a mai fiatalokra is BŐVEN!
Én is ott voltam katona. Jó szar volt!
Halle!
Szasztok Skacok!
Közel van a H-ring
Keresd Oldklu-t itt a topikban, vszlg Ő tud neked segíteni
Aszód Ott voltam katona Oldklu bácsinál érdeklődj, biztos van neki raktáron még
Szaisztok.
Baseball sapkát keresek, persze GSR felirattal.
Létezik hogy nem kapható?
Vagy rossz helyen kerestem...
Kis help kéne.
Hát az mér arrébb van kicsit
Hol lesz, mikó lesz kik jönnek
akkor találkozunk az évadnyitón
Egyezik a véleményünk cimbim
Szia Hentibá' Nem akarok kötözködni, de lehet, hogy az lenne a jobb ha mennének előtted, mert akkor látod hogyan mennek és abból lehet tanulni. Én is jobbszeretem ha mennek előttem, látom hova megy, hogyan megy, mennyivel, és ha megcsőszik hamarabb tudsz reagálni, mintha te mennél elöl... de ez csak egyéni vélemény
És az is marad , rengeteg a lendület a srácban
Para még fiatal, neki megy a Gixizés, én már öreg! 6-8 óra még GSRen is kemény Ausztriában, szerpentineken!
Márpedig a Para barátom gixkxszit vesz, 1X biztos, h eljön velem(ünk) ! Namármost, Én az elején, mondjuk tavasszal, még elég lassú leszek, nm csatlakoznék túrákhoz -ezt írtam is már- aranytökű barim viszont hajlandó az Én tempómban motorozni, amig "ki nm alakul" a saját motorozásom a GSR-en! Utánna lehet szó több motorhoz való csatlakozáshoz!
Szia Mindenki és HENTI!
Tavaszra kiírok túrákat! Neked mikor lenne jó? Nézegesd a naptáradat! Max 5 - 6 motorra gondoltam!
(Gixerrel nem járható, mert 6 - 8 órát nem lehet azzal motorozni, kipróbáltam a Tomi 1000-ét, hát az első 40 perc csodás, a többi időben meg irigyeltem a GSR-eseket, és örültem, hogy találtam egy balekot fndi személyében, akinek lepasszolhattam a vasat! )
, ez viszont hozzállás
Ennyi , ha itthon ráugrunk egy egész napos kajáldás 400 KM-es motorozásra majdnem Horvátország, költségben
igaz...
Ez nem hozzáállás , hogy csak nézünk , hogy de jó lenne , menni kell !
A Paranéni tud olcsó szállást , milyen klassz is lenne , lerongyolunk szombaton meló után , pancsolunk estig , tengeriherkentyűs vacsora , óvatos alkoholizálás , vasárnap délután pedig haza ! ! ! , ,
megvan a hayabuja,nem is válok meg tőle szerintem még egy jó darabig