edzek tavaszra,ha minden igaz máá nem kell majd rettegnem a darazsaktól minden nap szurkálom magam reggel-este de csak megéri már egész jól belejövök csak nehogy más kerüljön a gyógyszer helyére,mindjuk a reggeli adagba egy kis házipálinka
Többször is mondtam a Parának , hogy csavarjunk le hétvégenként a horvát-tengerpartra , nincs messze , nem is drága , nem rajtam múlik , én benne vagyok !
Ahogy peneled barim, ideje volt , tavaj, talán a sors akarta , h így legyen és nm jött össze, mielőtt rányúltam egyet kellett hemperegni az aszfalton és jobb, h az az SV-vel volt, azóta megfontoltabb vagyok
Te Henti , ha továbbra is ilyen jól haladsz a motorozásban , akkor mehetsz majd a hayabuxával egy kicsit .
És akkor majd újra kisfiú leszel , fiatalodni fogsz 30 évet .
Az a gyanum, h jövőre keveset fogunk találkozni, hacsak nm arra jöttök amerre Én Ebbe az országba csak annyi KM-ert megyek, amig ki nm érek belőle , Go west Ausztria, talán egy olasz kör, horvátok
Én a helyedben már nem cibálnám idén a bajszát , már nem tapad ilyenkor semmilyen gumi , jövőre viszont keményen oda kell neki verjél , hogy büszkék lehessünk az új GSR tulajra !
Szia Bus(a)man
Nm nehéz hozzá szokni az első és legszembetűnőbb, h rohattu vezethető , oda rakomahová csk akarom, középre, v a vonal mellé, tök mindegy, azért az SV-vel ez nm ám így volt!
Az erejével úgy gondolom elbírok, de 8-9000 fölött nm nagyon jártam még , lendületes, izmos a vas, de + kell tanulni fékezni, lefékezni Tegnap a dögge voltunk a 6-os út Belojaniszi lehajtójánál abban a csárdában (qurva jó a kaja ) aszonta első látásra szerelem idézem: -kellemesen csalódtam, azt gondoltam, h jobb motor, de ,h ennyivel ! a nm fázol kérdésre csattogó fogakkal rázta a fejét jobra-balra, otthon meg merőkanálal szettem ki a sisakból a fogzománcot + 2 tömését
Akkor lesz egy új útitársam? FNDIt már megfertőztem Ausztriával!
Más: Légzsákos ruha!
És akkor majd újra kisfiú leszel , fiatalodni fogsz 30 évet .
Mert BE FOGSZ SZARNI , úgy megy ! , , ,
Abba a kajáldába többször is voltam már , szerintem érdemes volna ott kajázni majd néhanapján .
Nm nehéz hozzá szokni az első és legszembetűnőbb, h rohattu vezethető , oda rakomahová csk akarom, középre, v a vonal mellé, tök mindegy, azért az SV-vel ez nm ám így volt!
Az erejével úgy gondolom elbírok, de 8-9000 fölött nm nagyon jártam még , lendületes, izmos a vas, de + kell tanulni fékezni, lefékezni Tegnap a dögge voltunk a 6-os út Belojaniszi lehajtójánál abban a csárdában (qurva jó a kaja ) aszonta első látásra szerelem idézem: -kellemesen csalódtam, azt gondoltam, h jobb motor, de ,h ennyivel ! a nm fázol kérdésre csattogó fogakkal rázta a fejét jobra-balra, otthon meg merőkanálal szettem ki a sisakból a fogzománcot + 2 tömését
Na milyen rendes motorral menni ?
Csak hogy te is értsed , tanulok én is tőled ! , , ,