Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

4600.-ft postával .
Jó reggelt Skacok!

Most úgy néz ki , hogy szombaton nég lehet kicsit megszellőztetni a "pókhálós" masinákat!
Dehogy.

Igazából vége már az "épeszű" motorozásnak az idényre.
Tehát nem lehet annyira SOS már az alkatrész senkinek, nekem már nem sok lehet vissza a várakozásból.
Csumi , Én vagyok, mi vagyunk azok, Én nm törtem az enyémet és nm is fogom
Bár Ginoval már egyezkedtem, azért megkérdem. Első lámpa+konzol+lámpaidom van-é, hogyér?
Amennyiben igen a válasz, úgy egy árat is mellékelj kérlek.
Gino, remélem nem veszed rossz néven hogy piackutatok, ugye, kapitalizmus van:)
Legjobbakat!
Ja elnézést főnök :D
Elérhetőségeim az adatlapomon.
:D Az a műanyag nékem nem nyerte el a teccésemet...Még vastagabb a motor neméppen sovány kufferja...:D
De hát ízlések és pofonok :D
Mi az ára az ülőkének? :)
A hátsó üléstakaró lett volna a mutatni valóm.....
Lehet ketten voltatok akkor súlyban mint én.Meg profibbak.Én még nem akarok kinyírni senkit.
Ugyan ilyen kék az én moccom is csak a váz nem ezüst hanem fekete. K8-as. Az ülésem annyiban más hogy full fekete. :)
*ültek
Hát nekem ültem páran hátul, akivel volt közös ülés....... nem csak csomag volt mögöttem.
Nem szakadt, semmi baja.
K7-es kék a tiéd?

A K7-es kékre ilyen ülés való!
Max csomag.
Az meg nem panaszkodott még.
Ha nem szakadt akkor ár függvényében van egy vevőd főnök!
Nekem napokon belül kész 100%-osan a GSR-em, aztán annyi szépséghibája lesz hogy az ülés 2 helyet szétvan cincálva. Hogy néz az úgy ki...
Megkérdeztem hogy érdemes-e áthúzni, azt mondták hogy ronda lenne meg drága, úgyhogy új ülés...
A hátul ül
Kivel?
...és közös
Egész csinos ülés.
Itten van.
Már jöhetsz is érte!
Nem is mondtam ilyesmit.....
Csak hát sorszámot kell húzni az alkatrészekre.
a te motorod még nem bontható, papa....
Az enyém az (igaz, hogy egyszer eldőltem vele, mandinert véve egy sv-n, de a műszerfalon kivül semmi nyoma sincs az esetnek )