Nekem ez a gyári Bridgestone guma nem nyerte el a tetszésemet.
Jópárszor csúszkált a mocc valoga olyan helyen ahol nem szabadott volna. Valahogy nem az igazi.
Lehet megbolondulok aztán dobok rá Matador gumit a trabiról :D :D
A dunlop általában sportgumi, már amit érdemes motorra rakni, amihez sportmotor futómű illik, a kifinomultsága miatt. Egy gyengébb, kevésbé érzékeny futóműnél nem érezhető annyira a dunlop határozottabb visszajelzései, mert elvesznek..... A Dunlop-ok erősebb oldalfelületűek a többieknél.
Ne 14-est tegyél rá, vannak jobb gumik is.
A 190-estől kicsit magasabb lesz a hátulja, kevesebbet fog csalni a km óra, kicsit kevésbé fog gyorsulni...
Viszont jobban fog kanyarodni kicsit a más villaszög és a hegyesebb profilú 190-ews gumitól, a gyári méretű felnin.
Ezek elméleti változások, amik gyakorlatban is változások, de kérdés, hogy ki és mit érez meg belőlük.
Szerintem gyári méretű gumikat tegyél rá, keress valami jó akciós párokat ...pl. Metzeler M3 ....stb.
Üdv!Srácok valaki tanácsod adna nekem!Motor gumik terén lenne egy kérdésem!Most szeretnék gumit cserélni DE!Suzuki Gsr 600-as gépemre szereztem gumit JÓ ÁRON!
Az GYÁRI GUMI méret 120-180as.Lehet 190est rakni hátra?
A zsaruk nem szívóznak,műszakin átmegy,baj a gépnek ha szélesebb gumi van rajt?Köszönöm válaszotok!
köszi
Jópárszor csúszkált a mocc valoga olyan helyen ahol nem szabadott volna. Valahogy nem az igazi.
Lehet megbolondulok aztán dobok rá Matador gumit a trabiról :D :D
Hála a magasságosnak , beszart az autóm , így motorral kellett mennem dolgozni
Ma is láttam emberkét aki terepre használta a sportgumiját! . . . . . . .
MOST EZ VAN:
Jó lesz sztem :) Oszt majd kiderül
Ezentúl csakis 190-es Dunlop lesz rajt
attól csak jobbat tegyél fel mondjuk egy metzeler sportec m3
megteszi
A 190-estől kicsit magasabb lesz a hátulja, kevesebbet fog csalni a km óra, kicsit kevésbé fog gyorsulni...
Viszont jobban fog kanyarodni kicsit a más villaszög és a hegyesebb profilú 190-ews gumitól, a gyári méretű felnin.
Ezek elméleti változások, amik gyakorlatban is változások, de kérdés, hogy ki és mit érez meg belőlük.
Szerintem gyári méretű gumikat tegyél rá, keress valami jó akciós párokat ...pl. Metzeler M3 ....stb.
Az GYÁRI GUMI méret 120-180as.Lehet 190est rakni hátra?
A zsaruk nem szívóznak,műszakin átmegy,baj a gépnek ha szélesebb gumi van rajt?Köszönöm válaszotok!