Hát a két láncszem közé a lapok ahogy fordulnak.Jobban nem tom leírni.
Bár nekem mondhatod talán kétszer nekiveselkedtem az idén 22e Km alatt.
Nem vagyok egy egy takarítós fajta.
A görgőkre kerülő kenőanyag lekopás után tükörfényesre tisztul, csak be kell fújni újra. Ami oda beleragad, az lóf..... és azzal nem tudsz mit csinálni. az akkor is odaragad, ha tiszta a lánc többi része vagy ha nem tiszta. A lánc többi részére jutó kenőanyagba beleragadó por meg semmit nem zavar, mert az nem érintkezik semmivel.
Lánctisztítóspray rongy és sok türelem kell hozzá.Sámli sem árt.
Én lustaságból hanyagolom.A kislánckerék deklijét is le kéne venni ott iszonyú mennyiségű trutymó gyűlik fel az okozhat némi gondot de ha nincs takarítva az se nagy vész.
Bár a kenőanyagba ragadt porszemcsék és homok is árthat a láncnak.Mittomén félévente érdemes ránézni.
Én őszinte leszek....
Nem szoktam láncot takarítani. A spray úgyis lekopik, aztán befújom újra.
Bármilyen mosó és oldószer bekerülhet a láncszemek belső csapjaihoz..... nem kockáztatok. Lehet, hogy nem a legszebb, de mindig kenve marad.
Sziasztok.
Szeretném a láncot, lánckereket letakarítani. Még soha nem csináltam, ezért kérdezném tőletek, mielőtt elrontanám, hogy hogy is kéne nekivágnom. Olvastam róla egy pár infót, de ti csak csináltátok már. nem?
Előrre is köszönöm...
Bár nekem mondhatod talán kétszer nekiveselkedtem az idén 22e Km alatt.
Nem vagyok egy egy takarítós fajta.
Én lustaságból hanyagolom.A kislánckerék deklijét is le kéne venni ott iszonyú mennyiségű trutymó gyűlik fel az okozhat némi gondot de ha nincs takarítva az se nagy vész.
Bár a kenőanyagba ragadt porszemcsék és homok is árthat a láncnak.Mittomén félévente érdemes ránézni.
Ugyi Abdu ?!
Gratula a mocihoz !
De miért nem az enyémet vetted meg ?
Sokkal szebb
Nem szoktam láncot takarítani. A spray úgyis lekopik, aztán befújom újra.
Bármilyen mosó és oldószer bekerülhet a láncszemek belső csapjaihoz..... nem kockáztatok. Lehet, hogy nem a legszebb, de mindig kenve marad.
Szeretném a láncot, lánckereket letakarítani. Még soha nem csináltam, ezért kérdezném tőletek, mielőtt elrontanám, hogy hogy is kéne nekivágnom. Olvastam róla egy pár infót, de ti csak csináltátok már. nem?
Előrre is köszönöm...
a mazdás piszkosul nyomatta
Henti GRAT a GSR-hez , piszok jó motor
Tiszteljétek 1mást
Vigyázz rá meg magadra is!
nekem nincs 16:9 monitorom
most szedem már lefele