Reggelt
GYERE wili72 a végcél az, hogy hazaérjünk egyben
és Oldklu, Fndi Ti is gyertek nem lesz ott olyan vészes a tempó! Nagyobb az esélye hogy Ti hagyjátok ott őket !:)
Nem indulunk olyan korán 9.00 tali de szerintem ott kv, cigi, kábelezés így 9,30-9,40 az indulás ? Kb.
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ ba+!
Megnéztem a túrarésztvevőket,és csak NAGY vasakkal szerepel mindenki.Nem tom van e keresnivalóm ott?!Lehagytok mint a sza..._t oszt kampajoghatok utána egyedül.Egyébként mi a végcél?
Én mennék vhová! Szombaton lessz jobb idő.Mondjuk a 150 km/h nekem kicsit sok lessz mert a hátsó gumim már eléggé oda van!
Azért csak megoldom valahogy. Addig még egyeztetünk.
Ahogy hazaértem, rá 10 percre már el volt küldve e-mailben a kapott papír, nyugi....tudom a doglom.
Nem kaphatom most, mert hivatalosan nem is lehet..... de beszéltem róla a dokival.
amiket most kaptál azt sem elfelejteni
zárójelentést mondott nem? Azt hittem most kapod, igaz nem logikus, csak nehéz úgy, hogy őt hallom téged meg nem... Ott ültem vele szemben.
GYERE wili72 a végcél az, hogy hazaérjünk egyben
és Oldklu, Fndi Ti is gyertek nem lesz ott olyan vészes a tempó! Nagyobb az esélye hogy Ti hagyjátok ott őket !:)
Nem indulunk olyan korán 9.00 tali de szerintem ott kv, cigi, kábelezés így 9,30-9,40 az indulás ? Kb.