Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Petrocseli aszt hiszi,hogy buzeráltam az órát,,,,,,,,, ,,
ha nem hirdeted ,nem is viszik el,,,,,,,,,,,
- Doktor úr, azt hiszem új szemüvegre lenne szükségem!
- Az biztos Uram, mert ez egy hentesüzlet!
Ha vinnék az sv-t, már hoznám is el gondolkodás nélkül
OK. Jogos. De akkor még szarabb a helyzeted. Csak fele annyit mész a jobb gumával. Kellettttttt ez neked ? Ez költői kérdés volt
Nem, mert biztos az a pár ezer forint kellene a yachtra minden idén új motort vásárlónak...
Szerintem a KGFB-nak arról kellene szólnia, hogy az adott emberke mennyit vezet, mennyi kárt okoz másnak... nem arról, hogy új motorja van vagy sem. Az a casco, ahova ezt beépítik.
Üdv Urak!
Van egy fel nem használt HF138 as olajszűrőm ha valakit érdekel.
Hogy legyen neve a gyereknek, 500 pénzért vihető. Pest megyében van, személyes átvételnek lenne értelme.
20-435-1916
igen.
Akinek van péz ujmotorra,nemmind1 mennyi a biztositás?
Várjunk, akkor én még nem köthetek újat nem? Mert idén vettem a motort... csak évfordulónál válthatok majd jövő nyáron?
Vágom.Köcsög allianznál 49 az éves dijam jelenleg,unionnál 15.az a nemmindegy,marad péz kurvázni
nem. November 31-ig tudod felmondani, és január 1-i indulással megkötni dec. 31-ig az újjat.

Abdul, de 200 a gyári, de 190-el jobb
Nem 200-as kell a Kingre?
Kösz Maci, de190-essel nem próbálkoznék, így is nehezen kanyarodok.
2007.márciusban kötéttem meg a kutyára a biztositot.Akkor várnom kell januárig.Köszi
márciusban.... Ha 2010-es. Ha előtte akkor január.
190/55 van, BT21.
Szevasztok

Márciusi keltezésü a biztositásom megkötésének ideje.Most nekem lehet biztositot váltani,vagy majd csak márciusban?
A seggem? Sosem mértem, meg minek neked az az infó?

180-as van a mocin, nagyobbat, kisebbet nem akarok rá tenni. Van tartalékban neked valami?
ok.
mekkora a hátsód?
Tévedtem, csak 15km volt benne... most már tényleg kell vennem egy új garnitúrát.
még több is van benne a kis fogaskerék miatt,,,,,,,,, idén 3000kmétert mentem
azért az a km óra állás....nem kéne neked is belemenni ilyesmibe. Bár van ügyvéd ismerősöd....
elég 1-is,,,,,,,,,