Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fokot nem is írtam....
Ne parázz, ami benne van, az kb. -35 °C -ig nem fagy meg.
De ha már elve zárt helyen van, még ha ne is fűtött....kizárt, hogy ilyen hideg legyen.
Köszi a Választ Gino! Igazából nem cserélni akarom, hanem kint fog állni a motor egy fűtetlen garázsban és érdeklődtem, hogy hány fokig nem kell "izgulnom" fagyáskár miatt. Cserélni max később fogom, de mivel még garanciális a gép, lehet, hogy elvégzik a kötelező szervízen.
Köszi mégegyszer!

Üdv.
? majd csörögj húszas5336943
Sajnos nekem nem lesz jó a 11. Faterommal ma még össze kell futnom - kutyái nálam - és ő még Füzesabonyban, de már úton... Szóval dél körül tudok csak indulni a jelek szerint.
Rétságról 2/a-n vissza vagy Esztergom felé?
akkor szólj Abdulnak hogy tudja a 11-t Én nem vágom a számát! Wasp nak is !
Részemről rendben
Gyere baz+, ne otthon gubbaszá... ilyen időbe
Henti Én is oda megyek M3 nem kell erre jönnötök megy a drága idő

Nem értek oda 11re? az lenne a tuti :)

Abdul? Oda érsz?
200Km rel 3ra hazaérünk nyugi! Igen az a Kút!
Vigyázzatok magatokra,,,,,,,,,,,,
Szia! Mekkis! igazából 2/a Rétságig azt ott maj+lássuk mire van idő, kedv, inger
Szevasz Apám
Az melyik kút is lenne pontosan? A Metro/Meki Shell kút? Én is inkább ott csatlakoznék be, nem mennék Érdre.
Végcél megvan már? Mert a hátsóm miatt kb. 200km a limit nekem és 3-ra haza kellene érnem.
Jó reggelt,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Én nem viszek utast
Gyere 11.30-ra m3 kifelé shell kútra
a tempó az laza lesz,legalább is nálam.
Négyen-öten szerintem leszünk mi is.
Ja, viszont leszünk páran mert a motorozzon is kiírtam, kb 7-8-an.....így a tempóról nem tudok nyilatkozni bár nincs csoppi eddig...
Henti!

Merre megyünk? Lotto is csatlakozna...
Jóreggelt
ti arra mentek?
Tegnap hívott Henti....csesznek nem borzongat?.......igaz kicsit távolabb van és a tempó sem biztos, hogy akkora mint amit Ti mennétek viszont messzebb van és lassabban.....
valahol majd becsatlakozol, bár én nem tudom merre megyünk
de majd Henti elmondja...
én nem megyek, vigyázzatok az úton hideg az aszfalt !

szép a gixxi, de hol az enyém ?