Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok
Háttő nm akarok ebből rendszert csinélni, de Én ma is jót motoroltam , igaz nm annyira élveztem, de kellett mindkettőnknek! Nm akar aluszni és Én sem imággyuk egymást Hétvégén még 1 Rétságot letekerek
pOFÁZÁS HELYETT TEJJESEN JÓ
Fizetési kategóriába?
igen?
Ugyan abban a kategóriába leszünk
OK !

Kösssszzzz
használj csak 1 hengert
én mit mondjak a 135kw-al? Most vonattam ki, március 18-ig pihi van....
jó ST-t

A 2011-es KGFB díjakat 2010. október 30-án hirdetik meg a biztosítók
nem
A kötelezőről valami friss infó

Jól megmérnek bennünket a 72 Kw-tal

Az öreg komám GSR-e 25Kw-os , na az a nem mindegy !
Sziasztok !
Majd akkurátusan ráírom mi hogy merre volt.
Oké, hogy akkor látod a képet. De Akkor meg azt felejted el, hogy mi van a képen és miért kell nézni vagy mit keres ott egy motor, ha pedig rájössz, hogy te voltál ott motorral azt nem fogod tudni, hogy mit kerestél ott......
Na de ha olyan öreg leszek befigyel a szenilitás és legalább van honnan felidézni.
Így is mindent elfelejtek már most.
Emlékezni fénykép nélkül is lehet..... fényképpel már segítség !
Nem.Pláne nagyobb nem akarok lenni.De jó az majd ha tényleg vén leszek visszaemlékezni.
Számít az, hogy kinek milyen fényképe van? Attól lesz nagyobb valaki?
PS-el csinálj.
Az nem túl jó.
Bár én hanyatt is alszom,meg ülve,sőt állva is meg nyitott szemmel.
Ha megfelelően el vagyok fáradva.
nekem meg olyan nincs
A baleset utáni 1.5 hónapban nem......csak feküdtem csukott szemmel, azaz pihentem. Mivel csak hanyatt feküdhettem....úgy meg nem tudok aludni, meg ugye a kezem és lábam miatt nem is mertem mivel vigyáztam rá nehogy valami hozzáérjen, beleakadjon. Aztán óvatosan próbálgattam oldalra fordulni.... ez már eredményezett pár óra alvást.
Aludni bármikor bárhol tudok fénykép nélkül én is.De ahogy észreveszem öregszem és egyre kevesebbet.
Eddig nem aludtál?