Tervezet:
"- Gépjármű kárrendezés esetén a biztosító csak és kizárólag számla ellenében fizet. Ebből következik, hogy a gyorsított kárrendezés, és a közös megegyezés megszűnik."
Ez vicces, mert ha nekem valaki kárt okoz, akkor nem kötelezhetnek, hogy megjavíttassam és főleg nem szakszervizben. Erre törvény van, hogy ha valakinek kárt okoz, akkor azt meg kell térítenie, nem? Nem csak számla ellenében.
Be fog állni a mostani rendszer, hogy számla nélkül nettó. Nem hinném, hogy sokat akar pereskedni a biztosító.
Asszony nevén van a kocsi......
Persze én intéztem. Idén 19e volt az egész éves díja..... pedig Bp. 3.ker ...ami elég nagy és így több baleset történik itt, ami a bizti szerint veszélyes kerület
Mindegy milyen fagyállót teszel bele. a már szinte mindnek tudnia kell ugyanazon követelményeket.
Ha fel van tüntetve, hogy "aluminium barát" az még megnyugtatóbb, bár mind az.
Keverési arány 50:50 (fagyálló:desztillált víz)
Igazából miért is cseréled? Nem romlik a fagyálló..... (én nem cserélem-tem....)
Télen úgysem motorozol, vagy kint áll a hidegben?
Ha jól emlékszem 2.8 liter a feltöltési mennyiség.
Tudja valaki esetleg, hogy gyárilag milyen fagyállót tesznek a csikókba és hány fokig jó? Nekem egy K8-asom van egyébként.
Előre is köszönöm a választ!
Tervezet:
"- Gépjármű kárrendezés esetén a biztosító csak és kizárólag számla ellenében fizet. Ebből következik, hogy a gyorsított kárrendezés, és a közös megegyezés megszűnik."
Ez vicces, mert ha nekem valaki kárt okoz, akkor nem kötelezhetnek, hogy megjavíttassam és főleg nem szakszervizben. Erre törvény van, hogy ha valakinek kárt okoz, akkor azt meg kell térítenie, nem? Nem csak számla ellenében.
Be fog állni a mostani rendszer, hogy számla nélkül nettó. Nem hinném, hogy sokat akar pereskedni a biztosító.
Jól látom?