Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lesz munkátok, bőven.

Tervezet:
"- Gépjármű kárrendezés esetén a biztosító csak és kizárólag számla ellenében fizet. Ebből következik, hogy a gyorsított kárrendezés, és a közös megegyezés megszűnik."

Ez vicces, mert ha nekem valaki kárt okoz, akkor nem kötelezhetnek, hogy megjavíttassam és főleg nem szakszervizben. Erre törvény van, hogy ha valakinek kárt okoz, akkor azt meg kell térítenie, nem? Nem csak számla ellenében.

Be fog állni a mostani rendszer, hogy számla nélkül nettó. Nem hinném, hogy sokat akar pereskedni a biztosító.

Jól látom?
de Ti honnan tudjátok?
Vidéki idős rokon nevére kell üzembentartóit írni és arra már nem drága.
Nov 1-től.....szinte bárhol a neten
Asszony nevén van a kocsi......
Persze én intéztem. Idén 19e volt az egész éves díja..... pedig Bp. 3.ker ...ami elég nagy és így több baleset történik itt, ami a bizti szerint veszélyes kerület
hol tudom ezt megnézni?kíváncsi lennék mennyi lesz nekem a hayabujára
én mindkét vasammal a 4. kategóriába estem....attól tartok ez fájni fog.
Kocsira?
Én ezt megúsztam , nekem nem kell kötnöm 2011-ben motorra biztosítást.
ez még mindig csak 2010-et számol.
Szia!

Mindegy milyen fagyállót teszel bele. a már szinte mindnek tudnia kell ugyanazon követelményeket.
Ha fel van tüntetve, hogy "aluminium barát" az még megnyugtatóbb, bár mind az.
Keverési arány 50:50 (fagyálló:desztillált víz)
Igazából miért is cseréled? Nem romlik a fagyálló..... (én nem cserélem-tem....)
Télen úgysem motorozol, vagy kint áll a hidegben?
Ha jól emlékszem 2.8 liter a feltöltési mennyiség.
Sziasztok!

Tudja valaki esetleg, hogy gyárilag milyen fagyállót tesznek a csikókba és hány fokig jó? Nekem egy K8-asom van egyébként.
Előre is köszönöm a választ!

Szép napot mindenkinek!
Levitte a postakocsiajto
A többi ujjadat levágta a körfűrész?
Sziasztok!
a'mánn nem most vót

most lehet belehúz

Mire ezt teleírom , de érdekes lesz az biztos, Allianz az bukott nagyon úgy néz ki
tsa
kíváncsi leszek hogy változik
kötelező 2011

személygépjármű kategória
Üdv mindenkinek!
Csak olvasgatok, de azért vagyok.
Köszönöm.
Nem élek vele.....
Bocs Gini, de a legtöbb ami töllem telik, h használhatod az Sv-et jövőre amikor csak akarod , persze ha egsileg úgy leszel
Sajnálnád Tybee-től?
bebaszna