Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
simán....
ebbe is beletolna még Gekkó 1500-öt
nekem a BK-n Power 2CT vn, és 1 mm-t kopott 3500 alatt. Kíváncsi vagyok mennyit megyek el vele. Na mondjuk ha ennyit megyek idén is akkor évekig elég lesz......
Amit láttál azt 25080-nál szezon elején rakattam fel...
32500-nál járok most...
Ami a képen van azzal 11 ezret mentem (elég új volt amikor vettem a motort 14020km-el)
Mondjuk én óvatosan közlekedek...

Szerintem próbáld ki az M3-at
erről beszéltem
ez a Hungária -Kerepesi sarok,,,,,,,,,,,
a motor még sosem volt pályán,,,,,,,,,,,
Láttam a gumiját a hétvégén. 7500 és mintha új lenne...
én nem vok állat,,,,,,,,,,,,,,
11ezer az M3-om,7ezer a slick,,,,,,,,,,,Waspi meg még többet ment az M3-al
Ja és te tök nyugis motoros vagy, ne mondj már ilyet. Még a végén a vevőjelöltek azt hiszik rólad, hogy egy állat vagy.
Para, mennyi az a sok? Nálam bármelyik (GSR-en is) 7-8ezret bírt max. a hátsó. BT14, 16, Qualifier, Qualifier RR meg a mostani BT15 is. Ebből kettőt fémig koptattam...
hinni még szabad....szétbasz az ideg, gyertyacsere közben jöttem rá, átbasztak, 1-el kevesebb volt a dobozban
vissza sem mehetek, hülyének néznének
jó estét
érdekes,mert én baszom neki,mégis elmegy minden gumim elég sokat ,még a slick is
Köszi! Jó a karbon első sárvédő...
Magam sem értem... ennyire túlsúlyos vagyok, hogy csak úgy kopik alattam minden gumi?
Gekkonak odaadtam a saját tempómban max. 1000km-t bíró gummát és ő majdnem négyezret tett bele...
adjuk oda Ginonak,,,,,,,,,,,,,,
Én így születtem ,,,,,,,,,,,,,,,,,, nagyképű volt
így mi a fasznak hírdessem az eleje szét akar hullani, szerviz + láncszett, és a guma is a végét járja, jól számolsz tesa egy kilóba fáj, h olyan állapotba legyen, h legalább ránézzen valaki
Nem hanem kevesebb Km alatt tanultál meg, jobban motorozni! Ennyi.
Meg benne vannak az ugratók is!