Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a baj, hogy a mi Ginonkat csak a fényképei és ez a roncs emlékezteti, h valaha motoros volt! Ja és a sérülései amiből egyszer majcsak felépül...
ezek után még vannak kérdések
Az enyém 220.ba ált meg és a tiedéhez képest csak karcoltam
HI
Hu de szereltek , ehhő Én nm értek sajna, az Én cákmám csak a szétszedést oktattya
én nagyon megértelek és sajnállak.....a sok tudatlannal és szemétkedővel pedig ne törődj! .........öööö amúgy mikor rakod össze a géped?.....de ha mégsem pár fillérért ami jó azt megvenném részletre.......ha összerakod tudok olcsón bármit...
Értem én....
Bár nem láttad, de ha láttad volna a motorom közelről....akkor téged is zaklatna, hogy állandóan azt mondják csináljam meg...... mikor nem lehet és nem csak pénz kérdése.....persze az se nem van, sőt...még nekem kell fizetni
Ne vedd komolyan.......kissé feszült vagy asszem....persze ok az van rá...
Igen, de az az első hegesztés és sablonban végzi a robot. Szigorú és megfelelő technológiával, valamint nem utolsósorban a hegesztésre előkészített helyeken hegesztik!
Ahol meg most van eltördelve, ott nem egészséges a hegesztés.... meg szétnyílt a váz is....
Ha ezt a vázat valaki összehegesztené én biztosan nem ülnék fel rá!
én csak úgy járok vele,mint a Gixxerel (a,hogy sokan nem )
Ez a baj a gyárakkal is!....a szemetek hegesztett aluvázakkal árulják a motorjaikat és nézd meg, meg is szoktak haléni velük....
Nem a gazdasági totálkáron van a hangsúly, hanem a műszaki totálkáron!

Ezért írtam, hogy csalóka a kép, nem árul el mindent.

Tudom, hogy meglehet mindent csinálni....csak van egy pont, ami után nem érdemes!
Ha csak a váz sérült volna (de egyedül az sem tud, visz magával sok mindent), akkor sem csináltatnám meg! Bár már akkor is Mtk...szóval mindegy.
Én szeretek nyugodtan aludni, nem adnék ki a kezemből hegesztett alu vázas motort, aztán ha valaki meghal vele még kitalálják, hogy miattam van, átvertem...stb.
Bocs.
Ezt kérdeztem hogy csak az eleje meg a váz sérült.Ha hengerfejtől kezdve minden akkor az gazdaságilag totalkár.
Az megy a levesbe.
Meg lehet csinálni mert mindent meg lehet csak így hogy a blokk is sérült felesleges.
ja. Nincs 35-öd 100.000.nyi alkatrészre, de ráköltenél egy roncsra egy új motor árát. Te
A Gino motorja halott. Ennél már csak blacknet motorja halottabb,
Nem fogok rá költeni, mert nincs miből! A banknak is fizetnem kell sokat, de azt sem tudom......ti meg azt mondogatjátok, hogy csináljam meg?

Látom nem volt érthető ezért leírom még egyszer.
Műszaki totálkár. Hivatalból kivonják végleg a forgalomból.
Nem tudok és akarok venni hozzá vázat venni, komplett elejét, kipufogó rendszert, tankot, hengerfejet....stb. és még egy csomó dolgot. Mert hiába akarnék, de teljesen értelmetlen is....végleg kivonásra kerül a forgalomból.

Köszönöm, hogy mindenki adja a tanácsot, hogy mit és hogyan csináljak......de ti kívülről beszéltek. Én pedig közelről látom, érzem....hogy mi a menet és főleg anyagi oldalról....... nem tudom hogyan és mikor fogok tudni dolgozni, egyáltalán tusok-e tovább dolgozni úgy, mint a baleset előtt. A családomat nem tudom hogyan tartom el......... ti meg azt mondjátok költsek a motorra a mínusz sokszázezerből? Ha tudnék se tehetném, mert ki lesz vonva...végleg!

bocs a monológért...... de nem igaz, hogy nem értitek
A blokk is sérült nem csak az eleje és a váznyak?
Bár igazából én megmutatnám a bontás előtt Sima Béláéknak ők lehet meg tudnák csinálni és többet lehetne kapni egy ép motorért mint bontva.
hi hi
hi
Vegyek egy motort a segédváz, ülés, hátsókerék és hátsóvilla köré?
Még így is tartozok a banknak is, ha majd a biztosító kifizeti a motor kárkori értékét - a roncsérték.
fndi!

Gyere el nyugodtan és nézd meg. Ezen nincs mit megcsinálni!
A fénykép vagy fényképek nem adják vissza a valóságot.
Törött váz, komplett eleje, tank és egy csomó apróság...... és a hengerfej is sérült, mert kiszakadt belőle egy csavar, amivel a vázhoz volt rögzítve...csak ugye szétcsúszott a váz.....

Értelmetlen egy hátsókerék+hátsóvilla és a segédváz köré egy motort építeni.

Mellesleg hivatalból végleg kivonják a forgalomból, mert műszaki totálkáros is.
Lámpa nincs, 4000.-ft a két db.
nem akarsz hozzá mindjárt egy komplett GSR-t is
Ha a lámpát is adod hozzá akkor érdekel:) Amúgy mennyi az annyi?
én meg építenék belőle egy trike-ot sztem Gino látta h mit lehet és mit nem lehet kezdeni vele
Én is.
Hoznék digóból egy vázat meg motyót ami kell és annyi.