Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó:
ahha
na ugye

én Gino a helyedben nem bontanék semmi hanem megcsinálnám
először egy első lámpa aztán úgy jársz mint a para. ő is megpróbál gixxert építeni a gsrből
ezek szerint jól megy
Hát így leírva tényleg bonyolult.
A blokkal az üléssel és a kapaszkodóval mi a helyzet ebben a felállásban?
Meg ott van a lánckerekek,hátsó felni és a láncvédő is?
30 ezerrel lettem ma szegényebb.... siettem na
jaj te ehhez nem értesz a konzol az kell a lámpához a konzolhoz meg a teló ahhoz pedig a kerék a kékek a tárcsák a munkahenger a kar a kormánya a kapcsolók ......
Nem feltétlen.
A GSR-en a lámpát nem a telora húzott gumigyűrűkbe illesztett fémtartó tartja?
No de lényeg a lényeg, ha hajlandó vagy eladni a lámpát és az idomot és a konzolt:) egy mészárosnak, aki széttrancsírozhatja, akkor keress meg. Arra kérlek, hogy válaszként írj, vagy a mail címemre, hogy biztosan megkapjam.
Üdv
Karaj..
Szia!

Az előző kollégának is azt írtam, hogy nemsokára.... egyre közelebb kerül az időpont, de nem friss infó szerintem, hogy manapság nem könnyű a biztosítókkal.
Sajnálom, ha ez fájdalmat okoz:s :)
Üdv GINO! Lehet már bontani a gépet vagy még nem?
Mellesleg a GSR első lámpa a hozzá tartozó lámpa konzollal szerelhető fel......csak az tudja a két oldalán megtartani 2-2 csavarral.
Ehhez "tönkre kell tenni" a lámpát, mert le kell róla vágni füleket, tartókat.....
Valahogy így:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv_1000-4137581
A GSR első lámpa a rajta lévő áramvonalas kialakítású műszerfal nélkül elég hiányosan néz ki..... tehát csúnya. Igazából együtt van megjelenése...... nem tudom az SV-re hogyan szeretnéd felrakni
A fényezés nem gond végül is, majd átfújatom.
Az izzóra gondoltam, igen. Más típushoz lenne (SV), ezért érdekel, hogy összeférnének-e. Ennek még ráérek utánajárni, a búra a lényeg.
Nem jövök ki jól!
Megsemmisült a szeretett motorom és még én fogok a banknak tartozni nem kevéssel...
Az kis műanyag idomok nekem K7-es kékre vannak fényezve.

Minek milyen a teljesítménye?
Gyári lámpában H4-es izzó van. Nekem 6000K-s xenon volt/van benne, de az nem a lámpa tartozéka.
Hali!
Nem sürgős, téli projekt. Ha esetleg tudod fejből, hogy milyen teljesítménye van, akkor írd le légy szíves, ha nem, akkor majd kiguglizom. A kis műanyag idomok is kellenének majd.
Mikorra várható kb hogy bonthatod?
Sajnálom az esetet, remélem jól jössz ki belőle.
Sziasztok!
Szia!

Mennyire sürgős?
Nekem nemsokára megbontható lesz a sérült motorom. ( )