Bele kell sz@rni,fosikozni a közepibe!Mindig az első gondolat a helyes!Én is most megyek haza és gurulok,mert eddig bírom motorozás nélkül!Nincs itt velem a Kedvesem ebből kiindúlva ezt a lépést kellett hoznom!
Itten pöstön nagyon tuti idő van!
Ma kocsival jöttem melózni. Elvihetném a mocit, de akkor zsákutcába kerülnék este........ a genyák miatt nem tudom elhelyezni....
Tisztára olyan vagyok, mint a bizonytalan állatok. A mitévő legyek!
Madárcsicsergéses szép jóóóóóóó reggelt mindenkinek! Holnap buli! Remélem sokan jöttök. Én ott leszek délután kettőtől, egy rokonnal tereljük a golyókat remélem jó helyre. Ha valaki előbb jönne, nem zavar, sőt!
Itten pöstön nagyon tuti idő van!
Ma kocsival jöttem melózni. Elvihetném a mocit, de akkor zsákutcába kerülnék este........ a genyák miatt nem tudom elhelyezni....
Tisztára olyan vagyok, mint a bizonytalan állatok. A mitévő legyek!
Guruljunk ma bammeg!
Azért néztem olyan furán, mikor beszéltünk
Mindenki messzi van, aki vas.nap akar gurulni Háén megyek egyedül is erre ló nincs alapon
Abdul!Ez lári fári!
igyekszem a hooligánnal összehozni a gyorsuló vidit hamarosan!
Jól bizony! De az én súlyomat jobban megérzi, én vesztek pár tizedet......
A minapi videók is jók voltak, jól kenyték a srácok! Ha van még, ne kímélj! Nem sértődünk meg....
http://www.youtube.com/watch?v...
Jaj de jól gyorsul a drága! :) 3,2 alatt bár az óra úgyis csal egy kicsit...
Madárcsicsergéses szép jóóóóóóó reggelt mindenkinek! Holnap buli! Remélem sokan jöttök. Én ott leszek délután kettőtől, egy rokonnal tereljük a golyókat remélem jó helyre. Ha valaki előbb jönne, nem zavar, sőt!
Hogy van mindenki? Én ma már m1ek hazafelé!!! Már nadon várom,be vok sózva!!!
Mondjuk én nem!
Amúgy nem valami szép és különben is a másik oldalra szerelt érdekel!
Jó lesz?
De nekem meg egy Motorola táskamobil kellene!
Ha lenne műszaki háttere ennek az egésznek (oldalkocsi.....), hát meg is csinálnánk!
Most szedem szét,hogy megpuoljam,de nem egyszerű az eset!
Ilyen háj teknolodzsival még nem találkoztam!
Működik is!Eladó 150.000.-huf