tedd fel az adatlapodra a lap címét. így aztán az olyan laikusnak, mint én, nem okoz problémát a megtalálása. de ezáltal itt is meg kell sűrűbben jelenned
Látom, páran már a fórumra is írtak. Valamit elbasztam az elején, ezért nem jelenik meg azonnal. Majd, ha időm engedi, újrarakom a fórumot és akkor működni fog rendesen. Rece apó pedig írt a chat -re. :) Működik az, csak senki nem volt fenn rajtad kívül.
Az új téma és a hozzászólás is engedélyezve lett, így most már láthatjátok ivecoslaca és Thebear hozzászólását. A naptárat a bal oldali menüpontokra kattintva lehet elérni. Az egyszerűség kedvéért kiírtam, hogy egyszerű naptár és bonyolult naptár.
Laca hozzászólását érdemes megnézni, mert rakott fel egy képet az avatárjára :)
bocs syrus, de az asszony basztat, hogy jogsi nélkül ne ugráljak, úgyhogy családi program volt. De amúgy sem találtál volna meg, a moci teremgarázson belüli zárt garázsban pihen, én meg a negyediken.
Rendben van a tárolás, de én használni is szeretném!
Hétköznap minden reggel 6:15-re legyen a ház elött és este telefonálok, ha hazaértem és viheted a garázsba.
Hétvégén meg bármikor telefonálhatok és 15 percen belül a ház elött kell lennie, aztán majd szintén telcsizek ha hazaértem.
Ha véletlenül nyer, akkor úgyis felosztja egyenlő (és nem igazságos) részre a klánba. Meg tartanánk egy akkora ivászatot, hogy mászni sem tudnánk a végére.
Kívánni azt lehet, de hiába, mert xar a kedvem, vasárnap óta semmi jó nem történt velem, már csak lehetne menni, az kárpótolna mindenért.
De látom okoztak abolcskeiék neked is problémát
Gino!!
Én tudom a tuttit,de hülye leszek elmondani viszont segitek 1picit:1-90 között van az 5 nyerő! Ha véletlenül nyersz akkor 10%az enyém!ok
A motort még mindig szivesen tárolom neked ha kell!!
Azt nektek kívántam!
Bakker családi házba akarok költözni, ki tudja a tuti lotto számokat?
Változott a tűzvédelmi szabályzat a házban. Most voltak itt a tűzoltók nemrég......
Nem lehet az épületen belül belsőégésű motorral hajtott jármű!
Ez azt jelenti, hogy nem tudom itt tárolni lent a házban a mocit.
A messzebb tárolást megtudnám oldani, de...... ha motorral akarok járni melózni jó időben, akkor itt kellene legyen a közelben.
Az új téma és a hozzászólás is engedélyezve lett, így most már láthatjátok ivecoslaca és Thebear hozzászólását. A naptárat a bal oldali menüpontokra kattintva lehet elérni. Az egyszerűség kedvéért kiírtam, hogy egyszerű naptár és bonyolult naptár.
Laca hozzászólását érdemes megnézni, mert rakott fel egy képet az avatárjára :)
Gondolom csak jo idő esetén!Az már lové ha még a sofőrszolgálat is kell!!!
Meg volt a vasárnap esti pucc-party?
Hétköznap minden reggel 6:15-re legyen a ház elött és este telefonálok, ha hazaértem és viheted a garázsba.
Hétvégén meg bármikor telefonálhatok és 15 percen belül a ház elött kell lennie, aztán majd szintén telcsizek ha hazaértem.
Megbeszéltük, syrus6?
Bakker jol kicseszté velem vasárnap próbáltalak megkeresni,de amint láttad nem sikerült!! Nem találtam az utcád!(bár a házszám nélkül amúgy is nehéz)
hétvégén is a nagyfaluban lesző?
De látom okoztak abolcskeiék neked is problémát
Gino!!
Én tudom a tuttit,de hülye leszek elmondani viszont segitek 1picit:1-90 között van az 5 nyerő! Ha véletlenül nyersz akkor 10%az enyém!ok
A motort még mindig szivesen tárolom neked ha kell!!
De az jobban tetszene,ha a hátsó lámpa helyére kerülne a dob vége és akkor legagalább 4 az egybn üvöltene!
Feljöttem pestre,mert állítólag a pestiek pesten vannak!
Igaz ez???
Azt nektek kívántam!
Bakker családi házba akarok költözni, ki tudja a tuti lotto számokat?
Változott a tűzvédelmi szabályzat a házban. Most voltak itt a tűzoltók nemrég......
Nem lehet az épületen belül belsőégésű motorral hajtott jármű!
Ez azt jelenti, hogy nem tudom itt tárolni lent a házban a mocit.
A messzebb tárolást megtudnám oldani, de...... ha motorral akarok járni melózni jó időben, akkor itt kellene legyen a közelben.