Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

senkikkel nem beszélgetek éjszaka. És mivel felébresztettél te pondró nem is fogok. Ha akarsz valamit hívhatsz ügyfélfogadási időben. 8-16. Ezen kívül csak a bajban lévők, a családom és a barátaim hívhatnak. Te egyik sem vagy.
Telefonon utoljára vagy két hónapja beszéltünk.
A tegnapi számod mutatja, megint lecserélted. Tényleg befejeztem. Nem érsz ennyit.
Lerakod a telefont?Mi van?Nem volt álmos hangod,,,,de mikor bemutatkoztam,akkor meg kinyomod?és én vagyok egy senki?!
Most ezt nyomod,a telefonban meg az ellenkezőjét?!mit tudsz te?!semmit!ezt amit leírtál,az mind rád vall!Te meg a tisztelet,régen messze esik tőled,főleg ezzel a megnyilvánulásoddal!Én normálisan szóltam hozzád,de te megint meg akarod mutatni,hogy mennyire kemény vagy!Elvagyunk mi az LFPben!DE,ide is beírhatok,vagy te tiltod meg?miért ki vagy te?egy mindenhova nyló kis alakoskodó érdek "ember"!Hízlalom a seggem akkor a hályad a hasadon,hogy ki lehetne kövezni vele a Holdg az utat!Te nekem ne segíts,mert a te segítséged semmit nem ér!meg semmi szükség rá,tök jól vagyok! Elárulok neked egy nagy igazságot,én aznap éjjel már lent voltam,míg te még egyszer sem!De mindenki úgy segít a károsúltakon ahogy tud!Te sehogy,csak pofázol rám,meg másokra!A lejárató kampányod megint semmibe fulladt!Amig te a GSR fórumba tartozol nincs nagyon el,mert kerülnek téged,tudják milyen képmutató vagy,és téged csak az érdek vezérel!
Mindenok vele,mint a cápának úgy jönnek a fogai.
Te/ti mentek a jótékony gurulásra?
sztem van neki
na és mi volt
Dehogy, attól, akinek van olyan.....
A váróban netre volt hangolódva a telefon, amíg nem szólítottak...
bazz ... akkor ha arany daytonát szeretnék mégiscsak a jesszuskától kell kérnem
majd meglátod h idén is jó voltam
Jó reggelt
na ezt nem veszem be

azt sem tudod milyen az
annyi pénze a királynak sincs
Hivjál már, nem veszed fel a telefont!
Azért lett piros?
én a télapótól kaptam mert jó voltam
Mit gondolsz miből vettem a motort... azért hülyének nem kell nézni
Gondolom elhitted azt is, hogy bill gates széttossza a vagyonát....
Próba cseresznye
Te is hiszel a mesékben?
A HFA3613 De már aztán megtaláltam, csak lusta voltam irni Kell valakinek 1000L Benzin ?
szép jó napot mindegy kinek
ha az 5-ös egy kézfogás a 30-as ára kifizetés után akkor ok
De 35-ért tiéd a komplett cucc. Na?