senkikkel nem beszélgetek éjszaka. És mivel felébresztettél te pondró nem is fogok. Ha akarsz valamit hívhatsz ügyfélfogadási időben. 8-16. Ezen kívül csak a bajban lévők, a családom és a barátaim hívhatnak. Te egyik sem vagy.
Telefonon utoljára vagy két hónapja beszéltünk.
A tegnapi számod mutatja, megint lecserélted. Tényleg befejeztem. Nem érsz ennyit.
Most ezt nyomod,a telefonban meg az ellenkezőjét?!mit tudsz te?!semmit!ezt amit leírtál,az mind rád vall!Te meg a tisztelet,régen messze esik tőled,főleg ezzel a megnyilvánulásoddal!Én normálisan szóltam hozzád,de te megint meg akarod mutatni,hogy mennyire kemény vagy!Elvagyunk mi az LFPben!DE,ide is beírhatok,vagy te tiltod meg?miért ki vagy te?egy mindenhova nyló kis alakoskodó érdek "ember"!Hízlalom a seggem akkor a hályad a hasadon,hogy ki lehetne kövezni vele a Holdg az utat!Te nekem ne segíts,mert a te segítséged semmit nem ér!meg semmi szükség rá,tök jól vagyok! Elárulok neked egy nagy igazságot,én aznap éjjel már lent voltam,míg te még egyszer sem!De mindenki úgy segít a károsúltakon ahogy tud!Te sehogy,csak pofázol rám,meg másokra!A lejárató kampányod megint semmibe fulladt!Amig te a GSR fórumba tartozol nincs nagyon el,mert kerülnek téged,tudják milyen képmutató vagy,és téged csak az érdek vezérel!
Telefonon utoljára vagy két hónapja beszéltünk.
A tegnapi számod mutatja, megint lecserélted. Tényleg befejeztem. Nem érsz ennyit.