egyrészt lófaszt sem tudsz. Gino az ügyfelem, jelenleg a szokásos ár alatt dolgozunk neki.
A másik: Kykee, hangember vagy. Fosod a szót, mennek a nagy frázisok, de az egész mögött csak levegő van. Oda írsz ahová akarsz, de ha ide szeretnél, akkor maradj meg a tisztelet hangján, az LFP-be vidd azt a fost, ami kifolyik belőled.
Gekkonak, Lacinak beszólni azért, mert te tehetetlen vagy, otthon hízlalod a segged, ahelyett, hogy akár kocsiba ültél volna, és lementél volna velük a legkönnyebb. Az a nagy helyzet, hogy csak egy műmájer vagy, aki itt éli ki a kispöcsű arctalan életének azt az oldalát, ahol esetleg még elolvassa valaki véletlenül. És mivel az LFP már unalmas új területet keresel, ahol kiélheted azt a kicsinyes meleg lelkedet. És ezzel végképp nem építed a te nagy GSR fórum elveid.
Szar alak lettél. Nézz tükörbe, és az a maradék emberiesség ami még bízom benne, hogy ott figyel a sok szar alatt nézzen ki, és kapj észbe. Segítünk. Ha már megfulladt a fosban, akkor részvétem. Volt egy barátom.
Lófaszt vagytok ti barátok bazdmeg,,,,,egymás háta mögött köpköttök arról aki épp hiányzik a "baráti társaságból".....TISZTELET A KIVÉTELNEK SZÓL! ! ! !
Mit sem tudsz te a GSR BARÁTI TÁRSASÁGRÓL?hisz akkor még nem is voltál itt,,,,,2006ban te még a csepel bicigliden brümmögtél,,,,,jelzem oda irok be ,ahova akarok és azt amit akarok,Kedves Medve úr
véleményem nekem is lehet,van/lesz és volt is,,,,,,,,semmi baj nincs az adományozással,főleg ha az ,az adott helyen bontatlanúl landol,címerezettség nélkül....... Egyébként,meg köszi,hogy mindig az én nevemet hozod fel,mintha valami Lucifer lennék,,,,,Ha igazán segíteni akarsz akkor ott a GINO,,,,,,neki nagy szüksége van rá,és Ő egy őszinte igaz ember/barát,,,na rajta,lehet segíteni,,,,,,,,ja,hogy ez nem került a médiába,nem lehet rajta dicsérdemeket szerezni?!......egypáran megetettük felé,de nem személyeskednék,hogy kik azok
Most már valamennyire tudok autót vezetni....kb. mint egy full béna nő........ de ha szétdranyálják a lábam, akkor már nem fogok tudni. Most faláb módszerrel bal sarokkal tudok kuplungolni....érdekes, na...... de ha fémtelenítik a lábam, akkor a javulást kezdhetem elölről....szóval lehet még menni sem tudok majd..... majd meglátjuk
Nem tudom pontosan hol laksz ,de őszintén? nem is érdekel!
olvasd el még egyszer pontosan mit írtam + előzmények, ki fényezte magát? hagyjuk meddő,,,,,
Szerencsére nem tudsz megsérteni ezen a szinten !
Hoj itt vagy, Hoj ott?