Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor is könnyü levenni, csak kell egy jó aláöltöző!
jaa,aztat nem tudtam
hát ha megizzad benne az ember akkor már nem annyira
azt is könnyű levenni ááám
kér hogy 1 részes ha 2 lenne nem is gondolkodnék rajta
nopara baresznak van ilyen.... őt kérdezd, de szerintem az egyik legjobb, igazán minőségi cucc.... nem gondolkoznék rajta....
http://www.kepesmotor.hu/egyre...

Tud valaki valamit erről a ruháról, illetve az illetőről aki árulja? Gondolkozom egy bőrruhán és alternatívaként felmerült! Esetleg más tanácsot, javaslatot szívesen meghallgatok!

Köszi!
Tomi
na miva csháje.... keee vanneemkee aza zokni? döncsé gyorsan....odaadom egy az egybe... vagy kettőakettőbe.....amelyik neked jobb....
Ja és gyorsan döncséééé, mert jön a friss egyetemet végzett fiatal gyógytornász leányka..... lakásra
a gyógytorna nem nyugalomról szól.... igen sok fájdalomról, hogy működjek a lehető legjobban
nyugizzá
aha...... de ércsé is hozzááá...m
miért azt hitted én nővérke már voltam. legyek gyógytornász is
Nem is tudtam, hogy te leszel a gyógytornászom.....
jó de csak egyben adja az egészet
egy zsák
annál jobb
miért, mi másra?
egy zsák csaje.... nem tucc olvasni?
activity-re gondolsz
a lyukas zokni mennyi
gyerekek van egy garnitura 90%-os bt016-os gumi eladó, 190hátul, elől120... a cucc nem az enyém hanem a haveromé, itt van nálam 35pézt kér érte.... van még ezen kivül egy alig használt anyósom, egy exfeleség bár elég sok kilóméter van benne, hidegben csak szívatóval indul, de az is lehet hogy komputer hibás( beteg az agya).... van egy zsák lyukas zoknim, és egy kibaszottul szép géeserhatszázra való doboztartó konzol......