Dehogy jön szét esésnél a kétrészes! Ez csak elméleti mende-monda....
Nagy és erős zippzár tartja össze őket, komolyan és profin bevarrva.
A ruhán egyébként is csúszol, nem beleakadsz valamibe..... rosszul hangzik, de ha a ruha szétszakad, akkor feltehetően akin rajta van az is.
Én kétrészes zippzáras cordurában csúsztam 110-ről nagyon sok métert.....semmi, fel sem merült az, hogy valami gyengébb lenne a kétrészes kialakítása miatt.
Az egyrészes ruha sportmotorra, versenyre jó.... rövid időre, ideális a testtartása... ODA. Máshol, máshogyan használva kényelmetlen és macera.... főlen nem sportmotorra.
Mondjuk kicsi nehezuítés van benne hogy a kabátok eredeti árát számolják ha kell a nadrág is.Nekem feleárban adták mert nem kellett de 120K körül vannak eredetiben.
Hali, szerintem a méret 52-es. Viszont inkább két részesben gondolkozz, ott pl. a kabátot külön is tudod használni és tényleg kevésbé macerásabb az öltözködés, vetkőzés.
FNDI-nek egyrészes van, rá hallgass. Nekem az esőruhám egyrészes, beöltözés még ok valamennyire, de a levetkőzésnél már kell sokszor segítség vagy szenvedek pár percet vele...
Ja, és akció van a Spyke hivatalos forgalmazónál, kabáthoz ingyen van a nadrág. Így 100 körül meg tudod úszni a kétrészest is.
Egyik ismerősömtől azt hallottam, hogy azért érdemesebb egyrészest venni, mert sokkal kisebb az esély rá, hogy egy esésnél szétmegy mint a kétrészesnél, lévén, hogy egyben van az anyag...! Viszont mozgás és kényelmi szempontból biztos a kétrészes a jobb szerintem is. De ugyebár azért vesszük, hogy védjen! Én 181 magas vagyok és olyan 80-85 kg között változik a súlyom! Szerintetek hányast kéne nézni belőle?
Ő Nordizka....alias cicabogár!