Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ő nem Imola.....
Ő Nordizka....alias cicabogár!
Annyira nem.
Tényleg jó kabát nemdrágán.
Szombaton,vagy jövö hét szombaton halászlé?
Hoji! Hol és mennyi volt az a hátsó index ami te gépeden van ?!
KÁÁÁÁÁR !
Vasárnap voltam Balassagyarmaton

Imolával találkoztam
Nem.
Bár jó lenne.
Augusztusban vettem náluk egy kabátot.
Most várok valami akciósnál is akciósabb nadrágra tőlük.
Dehogy jön szét esésnél a kétrészes! Ez csak elméleti mende-monda....
Nagy és erős zippzár tartja össze őket, komolyan és profin bevarrva.
A ruhán egyébként is csúszol, nem beleakadsz valamibe..... rosszul hangzik, de ha a ruha szétszakad, akkor feltehetően akin rajta van az is.
Én kétrészes zippzáras cordurában csúsztam 110-ről nagyon sok métert.....semmi, fel sem merült az, hogy valami gyengébb lenne a kétrészes kialakítása miatt.
Az egyrészes ruha sportmotorra, versenyre jó.... rövid időre, ideális a testtartása... ODA. Máshol, máshogyan használva kényelmetlen és macera.... főlen nem sportmotorra.
Mondjuk kicsi nehezuítés van benne hogy a kabátok eredeti árát számolják ha kell a nadrág is.Nekem feleárban adták mert nem kellett de 120K körül vannak eredetiben.

Igaz van 119e ért is kétrészes

Vagy 109e ért de szerintem ebből 1-2 méret lehet
Ott dolgozol ?
köszi
nekem sem.... pedig volt sikítás mire megáltam a hátamon.... de azóta megszoktam.... mindig igy szállok le....
Ugyan nem Abdul vagyok de az Euromotornál.
Kicsit ezen a Főoldalon jobbra nézel ott reklámozza mindig magát az üzlet.
Sziasztok !

Abdul hol van ez az akció ?
Hali, szerintem a méret 52-es. Viszont inkább két részesben gondolkozz, ott pl. a kabátot külön is tudod használni és tényleg kevésbé macerásabb az öltözködés, vetkőzés.
FNDI-nek egyrészes van, rá hallgass. Nekem az esőruhám egyrészes, beöltözés még ok valamennyire, de a levetkőzésnél már kell sokszor segítség vagy szenvedek pár percet vele...
Ja, és akció van a Spyke hivatalos forgalmazónál, kabáthoz ingyen van a nadrág. Így 100 körül meg tudod úszni a kétrészest is.
lehet az 52 is jó ha szép szál legény vagy
54
hát nem tudom, nekem nem jött szét
Egyik ismerősömtől azt hallottam, hogy azért érdemesebb egyrészest venni, mert sokkal kisebb az esély rá, hogy egy esésnél szétmegy mint a kétrészesnél, lévén, hogy egyben van az anyag...! Viszont mozgás és kényelmi szempontból biztos a kétrészes a jobb szerintem is. De ugyebár azért vesszük, hogy védjen! Én 181 magas vagyok és olyan 80-85 kg között változik a súlyom! Szerintetek hányast kéne nézni belőle?

Tomi
akkor be kell kapni vmit
fúúú de marha éhes vagyok
vagy valami jó csajszi
lekapja secperc alatt