Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megnéztem az oldalt, itt mindenféle suzuki van, de GSR pont nincs.
No nembaj azért köszönöm!
Itt minden motornak megvan a színkódja amivel már tudnak is dolgozni a fényezők: http://colorrite.com/
akkor nekem gyakorlott a fényezőm,,,,,,,,,,,,,,,,
Azt írtad megvan hogy miből mennyit kevertek bele. Engem az érdekelne :D Mivel ugyan az a szín :D
A színkód YBA, de mint mondtam...... ezzel nem sokra mész.
A színkód akkor nekem is jó lenne. Akkor majd elkérném ha nem baj :) Emailben is jó, nem kell az egész világnak látni, bár nem államtitok :)
Köszönöm!
Igen a K7 és a K8-as kék ugyan az ahogyan nézem.
A két indexburkolatot meg fújasd le egyszerre és akkor nem lesz eltérés...
Olyan kék a motorod, mint az enyém?
Az enyém K7, lehet a K8 kék is ugyanilyen.....nem tudom.... de a K6 más, mint a K7 kék.
Nekem van receptem az én K7 kékemhez, mivel amikor lett keverve a szín az elemekhez..... mindig felírták a fényezők, hogy miből mennyit raknak bele, mire ugyanolyan lett.
Ha meg elüt majd a szín akkor megy rá valami minta airbrush-al, aztán nem érdekel :D
Ja értem. Oksi :)
A kódot kiadják, meg rajta van valahol a motoron is elvileg.
De recept nincs hozzá! Azaz, a színkódot beütve a színkeverő számítógépbe nem írja ki, hogy milyen összetevőkből áll.
Autó meg a motor, más kategória.
Ezért is érkeznek a fényezett elemek fényezve a gyárból....
Lényegében a tankon 2 pötty van ahol nincs festék meg az index idomán pár karc, az talán kijön pár ezerből. Nagyon remélem...:D
Kiadhatnák a színkódot mert pl kocsinkhoz is megvan adva.
Na mindegy, köszi az infót! :)
Nem érsz el semmit a színkóddal.
Van színkódja a motoroknak, de nincs recept a színkódhoz, mert nem ne adja ki a gyár!

Nagyon ügyes, hangsúlyozom nagyon ügyes és gyakorlott fényező tud megtévesztésig hasonlót keverni.
Ha mindenáron a gyárival megegyezőt akarsz, akkor elviszed a mintát olyan helyre, ahol van festékelemző és megvizsgálják a festék összetételét majd kikevernek belőle x mennyiséget.
Nem lesz olcsó, sem a vizsgálat sem a festék! 4 rétegű perlmut.
Sziasztok! Kis segítséget szeretnék kérni.

2008-as GSR-em színkódjait keresem, papírjait megnéztem, de a vadcseresznye eladó csak a színt biggyesztette a papírra, a színkódot nem.

Tehát a mocc K8 sötétkék színének kódjára lennék kiváncsi, valamint az első index idomának ezüst színének kódjára. Ha valaki megtudnő mondani akkor nagyon örülnék. :)
Előre is köszönöm!
Hy hy
...csináltass újat
Króm felületen karcokat csak tompítani, fényesíteni lehet....sajnos.
Ezzel együtt kell élni.
Ötlet akkor hogy hogytudom "megjavitani"?
Tökéletes sima króm felület sajnos nem lesz belőle, csak a karcoknál is fényes lesz...
Akkor csak marad a kipoliroztatás?
Le fog peregni a festék.
Másrészt meg a krómozott felületre nem tapad a festék.
A mostani höállo festékek,mennyire höállok? Egész pontosan azért kérdem,mert ugye kykee bácsi összekarcolászta Öcsimurát,én meg kiakarom poliroztatni,és leakarom fujatni géeserkékre.Valami hozzáértö?
Én most értem haza,mentem egy laza kört, kezd borongós lenni az idő Mályi és Miskolc között találkoztam egy GSR-el
Énis,dolgozni
akkor én ebéd után elhúzok valamerre