Olyan kék a motorod, mint az enyém?
Az enyém K7, lehet a K8 kék is ugyanilyen.....nem tudom.... de a K6 más, mint a K7 kék.
Nekem van receptem az én K7 kékemhez, mivel amikor lett keverve a szín az elemekhez..... mindig felírták a fényezők, hogy miből mennyit raknak bele, mire ugyanolyan lett.
A kódot kiadják, meg rajta van valahol a motoron is elvileg.
De recept nincs hozzá! Azaz, a színkódot beütve a színkeverő számítógépbe nem írja ki, hogy milyen összetevőkből áll.
Autó meg a motor, más kategória.
Ezért is érkeznek a fényezett elemek fényezve a gyárból....
Lényegében a tankon 2 pötty van ahol nincs festék meg az index idomán pár karc, az talán kijön pár ezerből. Nagyon remélem...:D
Kiadhatnák a színkódot mert pl kocsinkhoz is megvan adva.
Na mindegy, köszi az infót! :)
Nem érsz el semmit a színkóddal.
Van színkódja a motoroknak, de nincs recept a színkódhoz, mert nem ne adja ki a gyár!
Nagyon ügyes, hangsúlyozom nagyon ügyes és gyakorlott fényező tud megtévesztésig hasonlót keverni.
Ha mindenáron a gyárival megegyezőt akarsz, akkor elviszed a mintát olyan helyre, ahol van festékelemző és megvizsgálják a festék összetételét majd kikevernek belőle x mennyiséget.
Nem lesz olcsó, sem a vizsgálat sem a festék! 4 rétegű perlmut.
2008-as GSR-em színkódjait keresem, papírjait megnéztem, de a vadcseresznye eladó csak a színt biggyesztette a papírra, a színkódot nem.
Tehát a mocc K8 sötétkék színének kódjára lennék kiváncsi, valamint az első index idomának ezüst színének kódjára. Ha valaki megtudnő mondani akkor nagyon örülnék. :)
Előre is köszönöm!
Hy hy
A mostani höállo festékek,mennyire höállok? Egész pontosan azért kérdem,mert ugye kykee bácsi összekarcolászta Öcsimurát,én meg kiakarom poliroztatni,és leakarom fujatni géeserkékre.Valami hozzáértö?
No nembaj azért köszönöm!