Az első feldőlés után csak kicsit meghajlott.Mondom visszahúzom.Rossz ötlet volt.Simán letört.Néztem mennyi.Mondom hőőőőőőőő.Le a pincébe fúr farag és megvolt 20 perc alatt anyagkereséssel együtt.
Utána találtam egy crossosabb felhajlósat.Mostmár egy 10e de régebben olcsóbb volt.
Kár hogy nincs GSR-re.
Síkbacsiszolod a kart megfúr,menet bele KB M8-as. Egy alakított kapupántcsavar beleteker menetrögzítővel és vissza a gumi.Pici ügyességgel KB 30 Ft ból megvan és észre sem lehet venni a különbséget.
Na minden alkatrész megvan rendelve kivéve 1-et. A pontos nevét nem tudom sajna :D
A sebességváltó karnál letörött az a kis kiálló pöcök amivel húzom fel a váltókart a lábammal. Az mennyibe kerülhet kb? És mi a pontos neve? :D
Válaszotokat köszönöm! :D
Igen, én is csak most kerestem és tényleg egyik évjáratnál sincs GSR szin, de valamelyik másik típusnak nics ugyanez a színe?.......mert akkor azt a kódot ki lehet keresni...
Utána találtam egy crossosabb felhajlósat.Mostmár egy 10e de régebben olcsóbb volt.
Kár hogy nincs GSR-re.
Lehet benézek Suzukiba aztán kérek egyet :D
A sebességváltó karnál letörött az a kis kiálló pöcök amivel húzom fel a váltókart a lábammal. Az mennyibe kerülhet kb? És mi a pontos neve? :D
Válaszotokat köszönöm! :D
Szebb is így!
Akkor is az én motorom (volt) a legszebb!