Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom mire jó, de a GSR-re biztosan....
Valamelyik gixxeré lehet vagy busáé.Inkább a busa.
Nem az, egy másik.....rápróbáltam Lotto gépére a héten és tök ugyanaz csak szebb mint a gyári....
nem-nem......befelé hajlik ami esésnél valószinüleg nem törik le, fel és le mereven áll......
már bánom hogy nem motoroztam délután,tök jó idő lett és sok motoros garázdálkodott
jár hozzá egy kormányról vezérelhető váltó,,,,,,,,,,,,,,,tudod F1váltó
Az nem jó, mert felhajlik felfelé váltásnál....
Jó rá?
Az első feldőlés után csak kicsit meghajlott.Mondom visszahúzom.Rossz ötlet volt.Simán letört.Néztem mennyi.Mondom hőőőőőőőő.Le a pincébe fúr farag és megvolt 20 perc alatt anyagkereséssel együtt.
Utána találtam egy crossosabb felhajlósat.Mostmár egy 10e de régebben olcsóbb volt.
Kár hogy nincs GSR-re.
Felhajlós váltókarom van GSR-re.....ha kell valakinek keressen meg..
Mondassz valamit :D
Síkbacsiszolod a kart megfúr,menet bele KB M8-as. Egy alakított kapupántcsavar beleteker menetrögzítővel és vissza a gumi.Pici ügyességgel KB 30 Ft ból megvan és észre sem lehet venni a különbséget.
lehet rá csinálni,de külön nem hiszem,hogy lehet kapni
csak a pöcök kell rá :D amivel húzod fel a cuccot váltásnál :D
Lehet benézek Suzukiba aztán kérek egyet :D
mi van elveszett?holnap gumiztatom a gépet,hátha jövő héten túrázunk
gyári váltókar olyan 12rúgó
most már az enyém,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Na minden alkatrész megvan rendelve kivéve 1-et. A pontos nevét nem tudom sajna :D
A sebességváltó karnál letörött az a kis kiálló pöcök amivel húzom fel a váltókart a lábammal. Az mennyibe kerülhet kb? És mi a pontos neve? :D
Válaszotokat köszönöm! :D
szín kód szerint van (GS500) nál
Csak lefújattad te is a sárvédőket?
Szebb is így!

Akkor is az én motorom (volt) a legszebb!
Szerintem mindegyik más. Pl GSX-R kék is más. :)
Igen, én is csak most kerestem és tényleg egyik évjáratnál sincs GSR szin, de valamelyik másik típusnak nics ugyanez a színe?.......mert akkor azt a kódot ki lehet keresni...