Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tökéletes! Csak ne legyen törve, repedve. Így minden oké lesz
ok, holnap megkeresem, holnapután posta, jó így?
mennem kell, hív az ágy
Cím: 9751 Vép, Szent Imre utca 24
Köszönöm!
ok. Posta, vagy személyesen?
Kell
ne vigyorogj
előre
van, gyári 5 ropi.....
sztem fel tudod rakni anélkül is
bocs egyszer SEM csúszott meg az M3 rom :)))
a BMW gyárilag M3 van szerelve és kitűnően működik működött, de ez elkopott nyár közepére, majd gondoltam kipróba az utód M5 ?hát egy kalap szar az M3 hoz képest csúszkált nem egy szer:((( toltam bele 5500km és már szarrá van kopva míg az m3 9ekm körül elment és egyszer csúszott meg, még mikor szarrá volt kopva és essőben nyomtam vele 24órát egyszerre! Ha valaki fel akar rakni valamit nyomja fel az M3at és ráadásul az az ára lement és bagó az új "jobb" M5höz képest! Ennyi a tapasztalatom széles utatat vasárnap talizunk üdv Laci
Sziasztok ismét segítségre lenne szükségem!
Rendeltem a moccra egy hátsó lámpát és egy rendszámtartót. Helyzet az hogy elvileg csak akkor tudom felrakni az új rendszámtartót ha a régiből van egy darabom. Kérdésem az hogy valakinem van-e egy felesleges gyári rendszámtartója, olyan ami nem törött. Valamint hogy feltudom-e rakni a gyári egy darabja nélkül is a moccra az új rendszámtartót vagy nem. Raktam fel képet.
Légyszi segítsetek
lecseréltem ceredre.
inkább érik
Azt hittem te motorozol valahol a Mátrában. Remélem nem romlandó, ideadod később
tényleg NEM az
kerestelek. mé nem szóltál h ott vagy akartam adni vmit
ÉN ott voltam. Te valami kopasz Gixeressel mászkáltál
nem is voltál
Csatlakozom, sziasztok
Nekem, olyan 4-5000 van benne még, csere csak jövőre, de annyira müxik, h hiába lesz 2011 a túrák éve, lehet, h marad az M3
ennyi...
csak mi nem,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
NEM!de motorral igen ,,,,,,,,,,,, fincsi meleg Shark óhóhóhóhóhóhóhóh de jó,,,,,,,,,,,,,,, na pá!még van gyenge 4órám alukálni,,,,,,,,,,,,,,, Jó az éj!
nekem se volt még vele problemó,bár egy racetec az biztos többet tud...