Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Képzeljétek, hogy jártam pár napja....! Csajszival találkoztunk munka után, de előtte elvittem egy körre kollégámat. Utána akarunk indulni, erre semmi,....! Gyújtás...semmi...! Hát nem meghalt az akku?! De így behorpadt mindkét oldala....! Szóval tolhattam 15 percet míg elértem a környken lévő mélygarázsba, másnmap meg 16000 Ft-os akku....! Pfööj....!

Na de más kérdés!

Ha felhajtják a moccosok a rendszámot, és megállítja a rendőrbá akkor miot lehet rá mondani, hogy ha rákérdez, hogy ugyan már mitől is görbül fel ez a cucc?!:)

Üdv!
Tomi
Merhaba!
szia
Sziasztok!
az...

Jó reggelt
Szerintem az övé fekete....
Igen 50-el. Kérdés hányszor 50-el
gondolom ez 50-nel történt
A szebbik nemnek is jóéjt! xD
Kanyarban poros úton megcsúsztam, én lerepülte ma motorról, az megpördült és seggel beleállt a földbe, ezért keresek hátra alkatrészeket. A lábtartó törött le baloldalt, a váltókarról a pöcök, bal tükör, blokk lehúzva, váz lehúzva, hátsó idom, első index idommal, hátsó lámpa, rendszámtartó, papaszkodó, indexek széttörve. :)
hölgy vok
Na urak én elmentem fekszeni, jóéjt mindenkinek
4mm-es pont az már kör !

amúgy mi történt
pár pontszerű festékhiány van rajt egyik sem nagyobb 4mm-nél
Nem hagyom hogy rozsda egye nékem :D
a szemed is leveszed róla
jaaa ha vki a tankot is tönkreteszi
Megbeszéljük
paráé is kék nem majd vmelyikért megküzdök
Én pl a tankra gondoltam ami már most rozsdás...A műanyag még jó hogy nem rozsdásodik :D
hátsó fékkar
hát nekem a műanyag idom rozsdásodásához egykét évszázad kéne
alsó idom csak szíp kék van
Van használt (de ugye semmivel sem rosszabb), sérülésmentes bukócsövem GSR-re, minden tartozékával, csavarokkal.
Inkább rozsdásodjon? :D