Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kinek nem probléma Tatabányára eljutni?
Találtam ott egy alu hónalj mankót a vaterán, megvenném, mert kelleni a fog..... csak nem tudok elmenni érte.
szia drága
A mai nap már necces gondolom.... mert 10- 15 h -ig vannak ott nyitva a telepen.
Na és ugye ide a meghat. -ért és vissza oda.....
Pénteken 10 - 13 h -ig vannak

Viszont ma délután, estefele tudna kimenni veletek a nejem Szentendrére, ahová tenni kellene, mert lehet nincs otthon senki.

Hogy látod papa?
illetve aki ráér.....
no, akkor vigyük?.......mer' akkor mindenképp megyek...trombitáld még össze Gekkót és ketten megoldjuk....
wow

Hát ha kihoznátok a vasamat, akkor úgyis el kell jönnie valakinek ide, elsőként a meghatalmazásért, meg a motort is erre kell hozni...
összekéregettem a lét
Mindenképpen gyere be ha tudsz,holnap leht vidéken leszek,de azután újra itthon!
szia "Nyanyóka"!
nem tudom mikor járok felétek......remélem a héten igen...
ide jóreggelt mi? Oda meg neszesemmi?
dobjad be hozzám,majd én kiviszem a rokistesónak
amúgy is kellene vinnem banánt a majmának.....
És lenne egy kis megbeszélnivalónk is,kis tanács és segítségkérés a részünkről!
előkerült a bokarögzítő......valahogy el kéne jutni hozzád...
de , én se basszus kulcs tudtam , hogy már rossz a szemem , de ,hogy ennyire azt hiszem szemészet lesz a következő dolgom
Hát ez az.....
ez , igaz , csak az idegesít , hogy a párom mindig mondta , hogy ott vigyázzak , állta-lábban ott ,mindig fényképeznek , hát becsúszót , a francba , jó pár éve vezetek , még soha nem volt , semmim , hát most lett ááááá
sajnálom , hogy ezt történt veled , de vigyázz a vak nem látta meg
Valami valamihez képest mindig gyors.
Húúú.... micsoda magasröptű mondat volt.

1. Egy kézzel és egy lábbal, főleg azonos oldalon nem lehet járni, ha csak ennyi lenne a gond de nem.....
2. Első körben 3 hónap corsette viselet (gerincmerevítő), aztán majd meglátjuk, mint ahogy ahogy a vak is mondta, hogy mi lett/lesz a továbbiakban a gerincemmel.

Nekem most nincs semmi kapkodni valóm....
szegénykém , kb meddig kell feküdnöd ? de nem is gyors a 77-km , csak annál a rohadt 50-es táblánál áááááá
Na, miZsu?

Hát én egy darabig tuti nem tudok gyorsan hajtani......
köszi , igen , én is vidékről kaptam , állítólag utána küldik ide a xviii , kerbe , aztán jön a csekk
szijja
igen mielőtt , felmentem volna a hídra , ott van a kurva életbe 50-es tábla
Sziasztok!
amúgy meg jó reggelt
ez igen
mikre rá nem vesznek Benneteket férfiakat