Szevasztok! Valakit baszott már át az üzemanyag visszajelző? még csak a kis benzinkút villogott,az utsó csik nem,mondom megy az még,erre lefelébe leállt a motor még jó,hogy 50méterre voltam a garázstól....
Unokbratyomnak van ilyen boltja illetve ezzel foglalkozik!
árakat nem tudok viszont megadhatom az elérhetöségét
!mondjuk lehet picit messze van neked a bolt
!komárom megye Kisbér!
Keresek gyógyászati segédeszközökkel foglalkozó embert.
Szükségem lenne a lábamra való műanyag (elméletileg levehető) járó"gipsz"re. Mert a körkörös igazi gipsz az durva és elég nehéz..... azzal nem biztos, hogy sikerülne gyógytornásszal lábra állnom könnyen.
Eladnának nekem a kórházban is, de pénzem az nem sok van.......
egyébként elől csattal rögzítős, nem hátulgombolós....
Ja, amúgy itthon vagyok!
Vasárnap kell visszamennem, jó lenne szerezni valami fekve szállítani tudó járművet, mert nem tudok alacsonyra leülni..... na meg mennyi sem tudok...szóval....
A legszarabb, hogy a bal kezem is használhatatlan és a bal lábam is...... mert így nem tudok áthelyezni testsúlyt egyik oldalról a másikra.
Hiába lépnék a jobb lábammal, nem tudom levenni róla a súlyt...... mivel sem a bal lábamra, sem a bal kezemre nem tudok támaszkodni.......szóval elég szar ez így
kifelé nézted mert szerintem 70 - aztán 60 és ahol elmegy az út b.örs felé ott 50 a pálya meg 70 aztán 100
legalábbis úgy rémlik
Unokbratyomnak van ilyen boltja illetve ezzel foglalkozik!
árakat nem tudok viszont megadhatom az elérhetöségét
!mondjuk lehet picit messze van neked a bolt
!komárom megye Kisbér!
mielöbbi gyógyulást neked!
Szükségem lenne a lábamra való műanyag (elméletileg levehető) járó"gipsz"re. Mert a körkörös igazi gipsz az durva és elég nehéz..... azzal nem biztos, hogy sikerülne gyógytornásszal lábra állnom könnyen.
Eladnának nekem a kórházban is, de pénzem az nem sok van.......
Jó a vicc......csak én komolyan beszéltem.
Tudom, te is
Meg kellene olyan ágy, ami vihető.....
egyébként elől csattal rögzítős, nem hátulgombolós....
Ja, amúgy itthon vagyok!
Vasárnap kell visszamennem, jó lenne szerezni valami fekve szállítani tudó járművet, mert nem tudok alacsonyra leülni..... na meg mennyi sem tudok...szóval....
A legszarabb, hogy a bal kezem is használhatatlan és a bal lábam is...... mert így nem tudok áthelyezni testsúlyt egyik oldalról a másikra.
Hiába lépnék a jobb lábammal, nem tudom levenni róla a súlyt...... mivel sem a bal lábamra, sem a bal kezemre nem tudok támaszkodni.......szóval elég szar ez így
Akkor most hol vagy?
Ha fáj a kezed, akkor a hátúlgombolós nagykabátot hogy adták rád?
Ha visszajöttél a nyaralásból, akkor állunk neki a falnak.
Pihenjetek jól!
MINDENT MEGNÉZNI, ja és meginni!
180/55 17 akit érdekel az írjon! :)
Már nem vagyok az ortopédia trauma első emelet 16-osban.
Jött két ember egy gurulós hordágyon ......és....elvittek