Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szió mizu , jól vagy ? láttam a banán evös képeket
nem tudod , kb mennyibe fog nekem kerülni , most kaptam a rendőrségtől szerelmes levelet , ááááááááá
gyors hajtás ért 50-es táblánál 77-el , ez az első s zabály sértésem
Jahh, értem. Nem is tudtam hogy van az is, nekem csak service manual-om van De akkor megpróbálok kutatni azt is hátha lesz valahol.
A service manual-ban vannak ellenállások megadva.
A magyar vagy angol kezelési útmutatóban , user manual-ban lehet leírva...... nekem a fiókomban van valahol, de nem tudok elmenni érte, hogy megnézzem.
Aham. Hát megnéztem az útmutatót, de ott csak ellenállások vannak megadva(407.old.), de azt nem írja, hogy az hány liter lenne.
Nahh mind1, most már legalább kb-ra tudom Thx!
szasztok
Emlékeim szerint benne van a használati útmutatóban, de mintha a kútfej villogás ~3 liter lenne, a kútfej+utolsó csík pedig ~ 1.5-2 liter.
Tényleg, azt tudja valaki, hogy hány litert jelentenek ezek a szintek egyébként (ha csak a kis kútjel, illetve ha már az utolsó csík is villog a kútjellel együtt)?
Köszi

jobb is ha nem riogattok úgy is gyenge a szivem
60 az... kötsögök. Néztem is, hogy miért állnak ott állandóan. Aztán látom, hogy valamikor kikerült oda egy 60-as tábla. Legjobb emlékeim szerint 70 volt ott végig.
Én se szoktam centizni,csak most becsapott....pedig feltűnhetett volna, hogy nem lötyög már annyira,előtte tologattam...de elbambáskodtam
nem gondoltam hogy el kell jönni érte!mert amúgy is sokat jár a "nagy faluba"!de mindegy a lényeg az hogy legyen valahonnan és segítse a felépülést!
Én 14 liter körül szoktam tankolni, nem fogyasztom ki jobban...... minek úgyis tankolni kell....
Ráztam mint állat,de igy se majd még meglátom.. furcsálltam is,hogy de sokat elmegyek egy tankkal
Döntsd meg a motort erre arra, rázd meg hátha megakadt a szintjelző, bár abszolút nem jellemző....
Engem is még csak most először....alig lötyög a tankba a benya, de az utsó csik nem akar villogni...
Köcsögöm székem!
no, akkor előkotrom és valahogy elkerül hozzád...
Fej vagy gyomor.....nem?

A térdemnek semmi baja.
Sose nem!
Szega

Nem vagyok már a kórházban, itthon vagyok a saját ágyamban.
Elméletileg a bokához való az jó, mert nekem a lábfejem van drótozva, de azt úgyis bokából kell megtartani, hogy ne mozogjon....
Köszi
akkor boka vagy térd?.......
Köszi

Nekem innen az ágyról még az ágy széle is messze van.....
ST-t
vóttá Császáron szombaton állitólag buli vót