Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te állat tudom
50-el nem is tudsz menni mert letolnak...
te állat ott mindenki igy megy
nem hogy örülnének hogy kotródnak kifele a városból és nem dugul az Astoria meg a Hegyalja meg az Alkotás meg a Hamzsabégi mega f@szom
a f@sznak száguldozol
így nem látni mi van a táblákon hiába nagyítom ki, fektessed el a képet azt tedd fel megint
Lett egy ilyenünk , pontosabban a dögnek, de má kikényszeritettem belőlle, h kölcsönaggya jó sokszor
http://www.kepesmotor.hu/terdp...
erről a részről kellene fíínykííp a táblákról de inkább egy röpke vidijó oszt majd kiszedem ami kell belőle

mert ahogy jössz kifelé 70 van aztán szerintem 60
mert szerintük 50
Nincsmit Gini , csak a javadat akarom
Aha!

Most már tudom hogyan lettek lassú mozgású mindig mosolygós szobatársaim......

A nővérek is sokkal kedvesebbek.... mindig bólogatnak és mosolyognak rá....
Hm , mit tudtok Ti elintézni , ha nem megyek be és nem tolom át az elmegyógyra, még mindig a trauma I em 16-ba van
Arról az útszakaszról fénykép és/vagy videó, ahol készült a kép.
Milyen sebességkorlátozás van érvényben.
ha korán befejezik,esetleg lemenek,mi is kell pontosan? videjó vagy fíkkíp? és mirű?
nemtok Bari....itt vagyok a lakásban...szétcincálják,csöveket radiátorokat ki,fúrások,új csövek duplán be,de nem ott ahol a régi volt,...... és új radiátorok és stb....
mehetnél egy kört a gépsárkánnyal és kamerázhatnál pár képet nekem az osztyáról
hello! van baj eleg mindenhol ezekmiatt a radarok miatt . nemregiben Romaniaban is nagy botrany volt, felszereltek csomo radart a Magyar hatar fele vezeto utszakaszon,aztan jottek egyeseknek olyan radarkepek h 2 faluban egymas utan lekapta a radar, a radarkepeken viszont olyan idopontok voltak h ha azt a tavolsagot valaki meg akarna teni egyik radartol a masikig akkor kb 900km/h tempoval kell haldjon..es persze ez Kiralyhago kornyeken aztan kesobb kiderult h nem voltak legalis radarok..bukarestben egyik rendorfonoknek a fia tetette oket,s jolmegszedte magat penzzzel
pedig ezt most elbaszták mert a lác szettem árát nem adom
Jogilag téged olyasmivel vádolnak, amit el sem követtél akkor.
Mert nem mentél 50 helyett 82-vel.

Persze erre ők legyintenek, hogy nem hibáztak..... csak megint neked adnak programot, utánajárást és idegeskedést, hogy TE bizonyítsd be, hogy nem igazat mondanak vagy kussolj és fizess amire és amennyit ők mondanak.
és tudod mi még a szemétség, hogy 70 es tábla van az Osztyapenkó felé ahogy haladunk a Ptőfi laktanya felől és a gyalogos felüljárónál meg egy 60 as van kirakva
erre megküldik a papirt hogy 50 helyett 82 és igy a tarifa is ugrottt 30-ról 45 re
aztán most irkodhatok nekik
Ebben az a szép, hogy a többi kocsi is így ment, különben ha csak te mész gyorsan, nekimész az előtted lévőnek.....
Csak szemétség, hogy téged vettek ki...
basznák meg
Ami késik, az később jön el!
akkor ezek szerint ott maradsz
A mellénykémre gondolsz?
Még nem....