Úristen ilyet egy nőnek nem szabad mondani, pancser vagyok!
Holnap mennem kell Prágába kicsit dolgozni, remélem lesz sok időm, hogy fogyasszak kint az olcsó finom barna csapolt sörökből. És Hoi onnan ha gondolok hozok valamit neked.
Üdv csipet csapat! Kellemes iszogatást a bulizóknak.
A fehér hercegnőt kicsit kényeztettem ma. Elvittem külföldre (Szlovákia) és hajókáztunk is egy kicsit (komp Nagymaros - Visegrád). 320 km élvezet kettesben...
A maradék egy cm meg majd a Hungaroringre marad. Hoi örülök, hogy újra motoron vagy!
Lehet, hogy a tárcsának nincs semmi baja.... ki ne dobd!
na léptem meccset nézni, éjjel még visszanézek.
hol a fagyim
ja és csapolt sört ne hozz !
Holnap mennem kell Prágába kicsit dolgozni, remélem lesz sok időm, hogy fogyasszak kint az olcsó finom barna csapolt sörökből. És Hoi onnan ha gondolok hozok valamit neked.
a PS piros felnicsíkért Te jössz nekem vmivel ... mi is volt az ... mi is volt az
A fehér hercegnőt kicsit kényeztettem ma. Elvittem külföldre (Szlovákia) és hajókáztunk is egy kicsit (komp Nagymaros - Visegrád). 320 km élvezet kettesben...
A maradék egy cm meg majd a Hungaroringre marad. Hoi örülök, hogy újra motoron vagy!
"Kiír az mindent, csak kell egy kis okosság amit rá kell csatlakoztatni egy üres csatlakozóra az ülés alatt"