Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ebből a szögből nem látszik. a tárcsa hullámvölgyes
név szerint
Nagyon jók a PhotoShop-os repedések!

Lehet, hogy a tárcsának nincs semmi baja.... ki ne dobd!
fajin... ki mivelte ezt ezzel az artatlan felnivel ?
ízelítő
Egy nőnél sosem lehet tudni igazán, hogy mire vágyik... Csillogó, különleges forma, nagy. Odalesz érte. Köszi Gino a tippet!

na léptem meccset nézni, éjjel még visszanézek.

hol a fagyim
a sört nem üvegbe csapolják
na csak vicceltem. ingyen volt a matricafestés. bár a motorodon nem látom
ja és csapolt sört ne hozz !
vagyis poharakat....
Az üres üvegeket, miiii?
Úristen ilyet egy nőnek nem szabad mondani, pancser vagyok!
Holnap mennem kell Prágába kicsit dolgozni, remélem lesz sok időm, hogy fogyasszak kint az olcsó finom barna csapolt sörökből. És Hoi onnan ha gondolok hozok valamit neked.
azt kapom amit kérek
Köszi! Tudom hogy jövök, de nem mondtad mit kérsz így nem tudom mit adjak! (vagy öreg vagyok és már nem emlékszem, vállalom... )
szia ! gyönyörű a motorod !
a PS piros felnicsíkért Te jössz nekem vmivel ... mi is volt az ... mi is volt az
Üdv csipet csapat! Kellemes iszogatást a bulizóknak.
A fehér hercegnőt kicsit kényeztettem ma. Elvittem külföldre (Szlovákia) és hajókáztunk is egy kicsit (komp Nagymaros - Visegrád). 320 km élvezet kettesben...
A maradék egy cm meg majd a Hungaroringre marad. Hoi örülök, hogy újra motoron vagy!
olyan amivel TE a konnektorba nyúltál
Nincs nálad egy fém hajcsat?
bocs épp nem volt nálam okosság. viszont bkalászon voltam úgyh beugrottam h pontot tegyek az ügy végére
hát remélem megcsinálja vki jól. sztem 6l/100km az átlagfogy.
Nem szeretem ismételni magam:

"Kiír az mindent, csak kell egy kis okosság amit rá kell csatlakoztatni egy üres csatlakozóra az ülés alatt"
a Lajos is kijött. és nem írta ki
csak hat a mi "szep romaniankban" ki ert az ijesmihez...elviszem itt szerelohoz s mobrakarburatorrral kapom vissza