Ismétlés a tudás apja!
1, Oldklu,
2, Henti, esetleg + MAMA
3,
4.
.
.
.
!
Javaslat SZOMBAT BÉLUTÁNI Kakucsozásra!
Délutáni Kakucsozás 18 óráig!
, Aztán közben megfőzzük a bográcsban a perkeltet, Henti hozza a cocahusit, aztán ott megeszzük, és aki ott akar aludni, azok iszogatnak egy kicsit, akik meg haza akarnak menni,. na AZOK nézik ŐKET! (Szállás 2000 Ft/fő!)
Jóstét!
, Aztán közben megfőzzük a bográcsban a perkeltet, Henti hozza a cocahusit, aztán ott megeszzük, és aki ott akar aludni, azok iszogatnak egy kicsit, akik meg haza akarnak menni,. na AZOK nézik ŐKET! (Szállás 2000 Ft/fő!)
Nincs kikapcsolva...csak sokat vagyok vonalban,és a hívásvárakoztatást kikapcsoltattam,mert nem szeretem ha belecsipognak a beszélgetésembe,ezt még egy mobiltelefontól is zokon veszem.....
1, Oldklu,
2, Henti, esetleg + MAMA
3,
4.
.
.
.
!
ARANYKERETES MEGHÍVÓ HELYETT !
kiprobaltam az uj ocsimurat Tetszik ezert az arert jo valasztasnak tunik!
mellesleg ma már töbször is volltam a csúcson, igy ezt a helyezést már nem bánom
Az örök második vagy?
2, Henti, esetleg + MAMA
3,
4.
.
.
.
, Aztán közben megfőzzük a bográcsban a perkeltet, Henti hozza a cocahusit, aztán ott megeszzük, és aki ott akar aludni, azok iszogatnak egy kicsit, akik meg haza akarnak menni,. na AZOK nézik ŐKET!
vagy olyan kék meg rózsaszín izéket akarsz adni az itteni csikánóknak?
az elférne az arcomon.....