Csak piszok drága... legalábbis, ha úgy értelmezem, hogy a szervezés és túravezetés költsége van szinte csak benne. Minden más (leszállítás, szállás, komp, repjegy stb.) nincs...
Na, csak kióvastam magam!
Sziasztok
Tudjátok mi a lényeg, h írtok, minndegy, h mit, de itt vagytok!
Látni akarom, h "éltek", szarok a télre, de ha kell a nyárra is, ha írogatunk csak, v éppen motorozunk! Ez nekem 1 új család, fájna, ha valaki kirepülne! Álylávlyú drágáim!
Sipi hívott reggel Dobóügókőre szánkázni,sajna dolgoztam, de,h eszébe jutottam éppen Én, tök jól esett!
Mire nyolcadszor is felhúztam a két szánkót + Bencét a dombtetőre azt hittem infarktust kapok. De aztán ránéztem, a többi apuka vörös képére, és megnyugodtam, hogy valószínűleg ebben a szituációban ez természetes érzés. Persze amíg mi apukák a gyerekekkel "szórakoztunk" addig anyuk otthon "szorgoskodtak".
Legközelebb duplaadagot nyomok le a torkodon bamme,az tuti!
Egyébként meg igazad lenne,mert eszembe kellett volna jusson,hogy átmenjünk......
De nincs igazad,mert én azt mondom! És erről nem nyitok vitát
Sziasztok
Tudjátok mi a lényeg, h írtok, minndegy, h mit, de itt vagytok!
Látni akarom, h "éltek", szarok a télre, de ha kell a nyárra is, ha írogatunk csak, v éppen motorozunk! Ez nekem 1 új család, fájna, ha valaki kirepülne! Álylávlyú drágáim!
Sipi hívott reggel Dobóügókőre szánkázni,sajna dolgoztam, de,h eszébe jutottam éppen Én, tök jól esett!
http://totalbike.hu/tesztek/2010/01/30/ki_a_francnak_t
alaltak_ki_a_tdm-et/
Nálad mizú?
Derék, hogy van?
és ne "brúszvilliszes" képet nyomjál,hanem a valósat,itt nem szeretik az arctalan mukikat.....
Egyébként meg igazad lenne,mert eszembe kellett volna jusson,hogy átmenjünk......
De nincs igazad,mert én azt mondom! És erről nem nyitok vitát