Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

havazik ám,és én ennek nagyon örülök biztos sokan megköveznének ezért
jóreggelt ! mi a pina van itt megint 3 oldalt olvastam vissza és feladtam. sztem többet nem kéne boncolgatni a kérdést. kicsit az jutott eszembe mikor nincs semmi baja az embernek és megkérdezik tőle h 'rosszkedved van?'. mire tiszta ideg lesz h már mér lenne rosszkedve és a végén tényleg úgy érzi ... lehet h itt sincs semmi csak folyton ezen rágódunk. bazz aki ír az ír aki nem az nem másfél hónap múlva meg már motorozunk azt kész !
Szia !

Havazik felétek ?
Szia !

Ez még rövid idő megítélni
jó reggelt
Jó reggelt
Már változott Köszönöm Nektek
(csak az a wc n trónoló elnökféle ne böfögött volna bele.... .... )
Esik a hóóóóóóóóóóóóó !

Hétvégén nem bánom Lenézek a Holt-Tiszára is , már be van fagyva ! Tavaly nem engedték a jégmotorozást rajta .
Jó reggelt !

Az én +látásom az hogy nem fog változni semmi ! Ez elég rég óta gond .A fórum ne attól függjön hogy nyár van vagy tél,motorozunk vagy nem motorozunk.A keleti oldallal nem igazán foglalkoztunk, pedig volt fórumozó bőven .Nem is lesz ez máshogy .Budapest központú sokminden, ez is .Én 51 évesen más szemmel nézek sokmindent mint Ti , de ez így természetes.

Nem fog változni semmi , +nyugodhattok .................................majd rájöttök vagy időben , vagy nem .

Én személyesen örülök hogy GSR-em van , 2006-ban elsőként vettem .Nagyon jó motor , nem bántam +. 1re nehezebb a fenntartása számomra , de ez az én gondom .Nagy terveim nincsennek de legalább ez reális. Ahová tudok megyek veletek , ez eddig is így volt.

...mert minden megy tovább Tybee
Jóreggelt , szakad a hó !
Abdul ébresztő , lassan vége a téli álomnak,nehogy valaki úgy maradjon
szerezzé nekem kihúzlak a sütiből arcot megmondtam
van még mit
gute Nacht,Gino
tőled tanultam
csapódsz mindenhova?
Az elnevezés vagy amit elneveztél?
teccik,mi?
Te úgy nevezed őket?
ühüm...