Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezek szerint Te is egyetértessz ezzel a dologgal?
mOSTANTÓL,ha valaki nem bir valakit,akkor nem szól hozzá, nem reagál a beirásaira, és nem szólitja meg, akkor nincs destruktiv vita,meg mocskolódás,és megint jó kis fórum lessz

Ha Valaki megszegi ezt,akkor azt testületileg kiközösitik a fórum békességének megőrzése érdekében.

Ha nem igy lessz,akkor rövid időn belül "meghal a fórum", amely oly csodás és vidám pillanatot szerzett Mindannyiunknak!

Kérem ezt átgondolni Minden Érintettnek!
Köszönettel

még párszor felteszem ezt,aztán abbahagyom
MOSTANTÓL,ha valaki nem bir valakit,akkor nem szól hozzá, nem reagál a beirásaira, és nem szólitja meg, akkor nincs destruktiv vita,meg mocskolódás,és megint jó kis fórum lessz

Ha Valaki megszegi ezt,akkor azt testületileg kiközösitik a fórum békességének megőrzése érdekében.

Ha nem igy lessz,akkor rövid időn belül "meghal a fórum", amely oly csodás és vidám pillanatot szerzett Mindannyiunknak!

Köszönettel

Megvilágosodtam,és leirtam a való dolgokat,ami kétségbevonhatatlan,és ami tagadhatatlan......sokat meditáltam,amig ez igy kijött .......és amire leirtam.......de gondoltam ennyivel tartozom a fórumnak,és a szeretett fórumozóknak,akik többsége szinte mintszeretett családtag szerepel az érzelmi világomban
az események alakulása azt bizonyitja,hogy szükséges leirni......
ezek szerint érted,és egyetértessz a leirtakkal ......
valahogy erre is számitottam
Te, ez nagyon "melegen" hangzott.....

Mi történt veled, miután eljöttem?
Ezt nem kell, nem kellene leírni....... ez mindenkinek magától kellene tudnia.....

(na másold be még párszor )
Nem a lázadásra van szükség,hanem alázatra és szeretetre,jóindulatra,és akkor ok minden
(érted már Te félkegyelmü homokvihar? )
Az,aki leirta,hogyan lehet marad "életben" a fórum
Én ehhez hülye vagyok.....
MOSTANTÓL,ha valaki nem bir valakit,akkor nem szól hozzá, nem reagál a beirásaira, és nem szólitja meg, akkor nincs destruktiv vita,meg mocskolódás,és megint jó kis fórum lessz

Köszönettel

Olvass,érts,és tudni fogod
Aztaaaaaaaaaaaaa...............
Ki vagy te itt, hogy megmond mi legyen?
[106011]

Köszönettel

Bammeg, megint nem keres hálózatot......
Kussolsz,és mély ,csodálkozással vegyes tisztelettel és áhitattal olvasod az alábbi sorokat
(frenetikus tetszésnyilvánitás az olvasása után,természetesen )
Látom, gyakorlod a vágólap kezelését....
Szóval akkor te nem bírsz engem... mondjuk ez mindenki számára nyilvánvaló.... csak azt nem tudja senki (köztük én sem), hogy miért?

Mondjuk én most sem és eddig sem haragudtam senkire... csak nem értem miért kell állandóan baszogatni, megpróbálni lejáratni engem....

Köszönettel

ittál mi? bebasztál mint a medve? abban az igazság
Pusti ,hol vagy?
ok, akkor én nem írok Gino semmilyen hozzászólására. Így jó? Hiányouztok, hogy bas...hoppá LFp szóval dugnád seggbe.
lehet kellett volna