Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ma te választhatsz hát,legyen
De most én alszom a fal mellett....
hahunne kamanboj
Menjünk?
Gino,nem kéne még aludni?
Bazze..... szétszedtem ezt a szart..... melyik lehet a wifi antenna, hogy néz ki?
monnyad, de hűdegyorsan...
Ez így igaz........ de ezt az általam 2-es pontba tartozóknak kellene felfogni és ehhez mérten viselkedni!
Gino, nem tudom mi a baj forrása, de nem jó ami van. Nekem nincs senkivel bajom, mégis azzal szembesülök, hogy mindenkinek mindenkivel baja van. Ez a fórum azért van, hogy pozitív élményekkel, tapasztalatokkal gazdagítsa az ide látogatógatokat, nem azért, hogy hülyeségeken veszekedő pasik hétköznapjait olvasgassa. És esküszöm semmi személyeskedés nincs a mondanivalómban, csak hülye szösziként próbálom nyomni a szöveget. Ez a fórum rólunk (is) szól, ezért kellene normális mederbe terelni. Bár nem tudom mi a normális.
Trónon ülsz?
A wc-ről nyomod?
szerintem meg nem kell túldimenzionálni mindig jönnek mennek az arcok,,,,,4éve írkálok,ahogy már csak egy páran sajnos a régiekből,,,,és mi régieknek,van mihez viszonyítani a kezdetek óta,,,,,,,amíg van GSR 600,addig lesz topic is,csak más és más fanatikussal béke,,,, ja,az elnökségbe meg már nincs több hely,mert a trónon ülök
9,19,10

ez legyen a zsoltár
jó8

mind1 de azé ütös

visz lát
Szia!

Télen nem terem szilva....... téged átb..vertek!

Szia Abdul!

Én egyszerűbben fogalmaznék.
1.
Vannak/vagyunk páran, akik SZIVATJUK, SZÓRAKOZUNK, SAVAZZUK egymást mert olyan a kapcsolat köztünk.
2. Van(nak) olyan(ok), aki(k) -bár nincs(enek) olyan közel senkihez) mégis beszól(nak), kötözköd(ne)ik, kóstolgat(nak) más(oka)t viszont tudva lévő, hogy az nem hülyeségből van.....

Ez itt a baj forrása... szerintem!
én meg azt mondom monnyon le

húú de bebaszcsiztam a friss szilvábólbal
Hoinak igaza volt anno: annyit lelkizik, hisztizik a banda, hogy egy Barátok közt évadba se férnénk be. Pasik, nem nők. De lehet, hogy egy Rabszolgasors Izaura Lehoncié párbaj is kevés lenne, hogy minden érzelmi vihart lefedjünk. Basszus 100Le-s, 3,2-s gyorsulásos motoron ülünk amikor lehetőségünk adódik és lényegében a hazai közutakon az életünket kockáztatjuk. Családdal, család nélkül a hátunk mögött, mindegy. És megy az áskálóás meg a rinya. Meg a hiszti. Olyan hiszti, amit a csajainktól, nőinktől, feleségeinktől a falra másznánk. Én legalábbis biztos. Tökös legények vagyunk, nem szaros pustik. GSR-ünk van, nem hupilila Gladiusunk. Tapasztaltatunk eleget, jót és sajnos rosszat is... Ébresztő. Ha valakinek baja van valakivel, intézze el privátban. Ez a fórum arról szól, hogy együtt legyünk és nem arról, hogy külön. A GSR a közös pont. Nem kell szeretni mindenkit, de a tisztelet az a minimum, ami elvárható. És ha bárki magára veszi az ő baja. Nem azért írtam... peace love unity... ja és miniszterelnök akarok lenni
Naked is!

Jó éjt
MOSTANTÓL,ha valaki nem bir valakit,akkor nem szól hozzá, nem reagál a beirásaira, és nem szólitja meg, akkor nincs destruktiv vita,meg mocskolódás,és megint jó kis fórum lessz

Ha Valaki megszegi ezt,akkor azt testületileg kiközösitik a fórum békességének megőrzése érdekében.

Ha nem igy lessz,akkor rövid időn belül "meghal a fórum", amely oly csodás és vidám pillanatot szerzett Mindannyiunknak!

Kérem ezt átgondolni Minden Érintettnek!
Köszönettel

Többet nem teszem fel,csak ha muszáj lessz emlékeztetőül....
Mondjuk ,ki nem szarja le,hogy egyetértessz e vagy nem ,hiszen te már nem irkálsz ide.......