MOSTANTÓL,ha valaki nem bir valakit,akkor nem szól hozzá, nem reagál a beirásaira, és nem szólitja meg, akkor nincs destruktiv vita,meg mocskolódás,és megint jó kis fórum lessz
Ha Valaki megszegi ezt,akkor azt testületileg kiközösitik a fórum békességének megőrzése érdekében.
Ha nem igy lessz,akkor rövid időn belül "meghal a fórum", amely oly csodás és vidám pillanatot szerzett Mindannyiunknak!
Kérem ezt átgondolni Minden Érintettnek!
Köszönettel
Pontosan, eddig az ágyon játszottam, a gyerekkel....az ágy pedig a polc másik oldalán van....a gép(monitorja) pedig háttal a polcnak...... vagyis maximálisan mögötte voltam!
Ennyi szemből vakító / főleg xenon / rohadék, szemétláda autóst nem hordhat a Föld a hátán Szorult volna az any...ba a feje az ilyen ...................................
MOSTANTÓL,ha valaki nem bir valakit,akkor nem szól hozzá, nem reagál a beirásaira, és nem szólitja meg, akkor nincs destruktiv vita,meg mocskolódás,és megint jó kis fórum lessz
Ha Valaki megszegi ezt,akkor azt testületileg kiközösitik a fórum békességének megőrzése érdekében.
Ha nem igy lessz,akkor rövid időn belül "meghal a fórum", amely oly csodás és vidám pillanatot szerzett Mindannyiunknak!
Kérem ezt átgondolni Minden Érintettnek!
Köszönettel
Mindenki strandra ment?
Megjártam a nagytanyát
Ennyi szemből vakító / főleg xenon / rohadék, szemétláda autóst nem hordhat a Föld a hátán
Melo letudva
Nincs valakinek legalább 2 személyes faszán kója (
Nesze!