Délután négy óráig meghosszabbították a ferihegyi repülőtér zárlatát. Addig a reptér biztosan nem indít és nem fogad járatokat, mondta Hardy Mihály, a Budapest Airport vállalati és közkapcsolati igazgatója. A repülőtér a havazás miatt reggel 9 óta nem indít és nem fogad gépeket. A Budapestre tartó járatokat - amelyek még a zárlat előtt szálltak fel - egyelőre a környező repterekre (Bécs, Pozsony, Prága) irányítják.
Nem is vagyok hisztis... vagy ha az lennék pofozzatok fel.
És semmi bajom Sipivel, nem is volt soha. Az egyik legjobb arc, csak túl öreg, ma sem akart motorozni velem!
A ritka hozzászólások oka, hogy sztahanovista életet élek egy multinak hála, de ma elhúzok melegebb éghajlatra - nem tudom küldött-e bárki is, de megelőzöm a bajt -, csak jussak ki Ferihegyre és a gép is szálljon fel.
Ádám tegnap repült vissza a 17.05-ös Bristoli járattal ami 18 óra után indult csak el .
Remélem nem lesz gond az indulással, érezd jól magad.
Aztán semmi ..... filmekbe látott akció..... a repülőn!
A vákuumos wc -vel óvatosan!
És semmi bajom Sipivel, nem is volt soha. Az egyik legjobb arc, csak túl öreg, ma sem akart motorozni velem!
A ritka hozzászólások oka, hogy sztahanovista életet élek egy multinak hála, de ma elhúzok melegebb éghajlatra
Megbőröztem a járgányt..... megy próbaútra!
Pedig gsr-ük van !
Innen csak a kacsa hiányzik nekem !