Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

addigra csak abbahagyja....
Irány korcsolyázni a Holt -Tiszára , vannak sokan .
Szia Abdul !

Ádám tegnap repült vissza a 17.05-ös Bristoli járattal ami 18 óra után indult csak el .
Remélem nem lesz gond az indulással, érezd jól magad.
Kösz Maci! Éjfél körül indulna a gép eredetileg... Az ügyfélszolgálat persze foglalt... na majd lesz valami.
Délután négy óráig meghosszabbították a ferihegyi repülőtér zárlatát. Addig a reptér biztosan nem indít és nem fogad járatokat, mondta Hardy Mihály, a Budapest Airport vállalati és közkapcsolati igazgatója. A repülőtér a havazás miatt reggel 9 óta nem indít és nem fogad gépeket. A Budapestre tartó járatokat - amelyek még a zárlat előtt szálltak fel - egyelőre a környező repterekre (Bécs, Pozsony, Prága) irányítják.
Köszi, vigyázni fogok... és most olvasom, hogy ma még nem indult gép Ferihegyről... ezt nem hiszem el.
sorry, de lezárták az egész repteret 4-ig legalább....
jóu utat!

Aztán semmi ..... filmekbe látott akció..... a repülőn!
A vákuumos wc -vel óvatosan!
Mindkettővel el vagyok látva... így már én sem értem miért vagyok hisztis liba.
Nem is vagyok hisztis... vagy ha az lennék pofozzatok fel.
És semmi bajom Sipivel, nem is volt soha. Az egyik legjobb arc, csak túl öreg, ma sem akart motorozni velem!
A ritka hozzászólások oka, hogy sztahanovista életet élek egy multinak hála, de ma elhúzok melegebb éghajlatra - nem tudom küldött-e bárki is, de megelőzöm a bajt -, csak jussak ki Ferihegyre és a gép is szálljon fel.
Eh....... "nagyon finom volt a kacsa" ...amivel megkínáltál..
Szia Pitty!

Megbőröztem a járgányt..... megy próbaútra!
Na csákó,legyetek finomak!
HI. Ez sem rossz.
Jó éjt . ,
Na megyek aludni , mert este rendes emberekkel találkozom .
Pedig gsr-ük van ! ,
Te mindenféle jöttmentet beengedsz a boltodba ?
Innen csak a kacsa hiányzik nekem ! ,
Wasp, Jenny,Én,Gino,Totor,Bencike,és A KACSA
Kik ?
Totor se gyütt.....Gr sem gyütt......más se gyüt..... .Pedig tegnap jópáran itt vótak
, , ,
Gerinccsigolya....L4-L5 között,...régi baleset, sérvműtét,néha beáll,most naon durván.....
A piri ?