Szia!
Hát én húszon pár éve nyekkentem már trabitetőn lecsúszva egy buckás, gördrös dombról..... nagyon durva jármű télen a trabitető.....vagy lehet a domb volt meredek?
Gino!
Milye méret vagy?
Nekem az évek alatt,- ahogy mindig kinőttem őket ,- össze gyűlt egy csomó síruha, tudok adni, szerintem jót! Asszonypajtásnak is!
Most kaptam az IWIW-en egy ismerősömtől. Hátha valaki tudja hasznosítani az infót!
Gyömrői számítástechnikai cég felvételre keres SQL ismeretekkel rendelkező és/vagy Delphi programozásban jártas programozót, továbbá ügyfélszolgálati munkakörbe informatikai ismeretekkel rendelkező munkatársat.
Információ a +3620-577-6875 telefonszámon.
Köszönöm, jól. Élvezi a havat..... szinte minden este full átázott ruhába kerül haza...
Tegnap sikerült egy kb. 80 cm-es hóember palánta....ő csak ennyivel jutalmazta: "Csak ekkora?" Imádom ezt a kicsi motoGino-t!
MC!
Beviszem a Blackbe amikor kész lesz, oda bemehetnél érte.
Neked = Baráti tiszteletből!
Mindenki másnak meg egy kis píz. OK.? (Pl.: B-King fórum.)
Tomit keresd majd csütörtök, péntek körül!
Nem üldöznek a mániák....
Csak engem mindig olyanért basztatsz, amikről nem tehetek... tehát nem az én balfaszságom miatt alakultak ki azok a helyzetek.
Bruttó ~1 hónapot (december) nem írtam..... ezek nem hónapok
Te állítod be megint úgy, hogy "nem kelletek"....de, beszéltek sokmindenkivel, de nem itt.
Most, hogy az évet ne a tavalyi szarral kezdjem, felülkerekedtem agyban... na jó, abban nem.... de amúgy..... és írok.... mert van kedvem, hangulatom.... most meg azzal fogadsz, hogy azzal piszkálsz miért nem írtam és ezzel kapcsolatban téves idákat hangoztatsz....
De én még így is
Cipő? Ladik!
De evezőt azt tudok szerezni!
Régi motoros túracsizmád nincs? Az is jó. Vízhatlan.
MIZsU?
Nekem nincsenek ilyen tapasztalataim, mint neked....
Hát én húszon pár éve nyekkentem már trabitetőn lecsúszva egy buckás, gördrös dombról..... nagyon durva jármű télen a trabitető.....vagy lehet a domb volt meredek?
Arra nem kell téli ruha!
Én: 186 cm, 85 kg, 47-es lábazat
Mama: 175 cm, ** kg, ~ 40-es lábikó
De már láttál minket, egy szakmabeli profi, mint te...ránézésre állapít meg méretet, neeeeem?
Vagy csak a női melleknél tudod?
Milye méret vagy?
Nekem az évek alatt,- ahogy mindig kinőttem őket
Nekem még csizmám sincs, se overálom....semmi téli cucc..
Gyömrői számítástechnikai cég felvételre keres SQL ismeretekkel rendelkező és/vagy Delphi programozásban jártas programozót, továbbá ügyfélszolgálati munkakörbe informatikai ismeretekkel rendelkező munkatársat.
Információ a +3620-577-6875 telefonszámon.
Köszi: Vali
Szánkónál szászszor jobb!
Most kicsit dögróváson vagyok, a jövő hét full, azután kéne!
Köszönöm, jól. Élvezi a havat..... szinte minden este full átázott ruhába kerül haza...
Tegnap sikerült egy kb. 80 cm-es hóember palánta....ő csak ennyivel jutalmazta: "Csak ekkora?"
Megbeszélhetjük...
Unokám hogy van?
Lenne kedvetek a Normafánál csavarogni valamelyik hétvégén, január vége felé? Vihetnénk egy motoralakú szánkót!
Beviszem a Blackbe amikor kész lesz, oda bemehetnél érte.
Neked = Baráti tiszteletből!
Mindenki másnak meg egy kis píz. OK.? (Pl.: B-King fórum.)
Tomit keresd majd csütörtök, péntek körül!
Csak engem mindig olyanért basztatsz, amikről nem tehetek... tehát nem az én balfaszságom miatt alakultak ki azok a helyzetek.
Bruttó ~1 hónapot (december) nem írtam..... ezek nem hónapok
Te állítod be megint úgy, hogy "nem kelletek"....de, beszéltek sokmindenkivel, de nem itt.
Most, hogy az évet ne a tavalyi szarral kezdjem, felülkerekedtem agyban... na jó, abban nem.... de amúgy..... és írok.... mert van kedvem, hangulatom.... most meg azzal fogadsz, hogy azzal piszkálsz miért nem írtam és ezzel kapcsolatban téves idákat hangoztatsz....
De én még így is