Helló Maci!
Készül a Blakirályos sapi mintája, jövő héten oda tudom adni. Ha még kell!
Kykee nem 22 mm-essel csinálta, hanem 9 mm-es magnummal csinálta a 22 mm-est!
Tudod, kicsi, de messzire lő!
Hát Fiúk! Nagy Faszok vagytok néha, de, hogy a szívetek aranyból van, az biztos!
Aki , meg, engedne a keményfejüségéből az önérzete kapcsán, akkor a baráti segítséget is könnyebb lehetne! Nehéz ezt úgy megfogalmazni, hogy emiatt ne kelljen pironkodni! Aztán,- lehet,- hogy az a baráti segítség ma neked jönne jól, holnap neki, és holnapután meg másnak. Ne feledjétek az élet kúrvára forgandó! A szerelmek elmúlnak, de a barátságok megmaradnak, néha akkor is, ha évekig nem találkoznak az emberek egymással. Bár jobb azért ápólni azokat! Mondjuk, hogy sok-sok beszélgetéssel! Az ingyen van, ha jól tudom!
Tibikém, neked üldözési mániád van. én nem csak téged basztatlak..... Régebb óta itt vagy, ez tény. Csak eltűnsz néhány hónapra amikor nem kellünk.....na téma lezárva.
Kykee, gratula, de azt áruld már el, a 22mm-el hogyan nemzettél?
...válasz a köcsög dumámra?bocs,hogy érdekel,mi van veled/veletek,,,,,,ja,telefon,,,,3szor hívtalak,de fel sem vetted,smst is küldtem azt arra sem reagáltál,,,aztán 4.ikre felvetted,,,,msnen meg alig vagyok
Szerinted csak te vagy ebben a szar helyzetben,,,,,pont ezért nem panaszkodásnak van véve,,,,mert ha minden rendben lenne és havi fizud 400000 lenne,de te eliszod,meg eljátékgépezed és ugy sírnál,még arcon is baszkodnálak,,,de én nem ezt mondtam,és kérdzetm,hogy mi a baj,,,de te kéreted magad és agressziven közelitesz dolgokat,pediug semmi rosszándék,csak segítség nyújtás és aggódás van a kérdés mögött.....
Nagyok vagytok,de ha nem hagyjátok abba íziben,akkor úgy nyakonb@szlak mindkettőtöket,hogy egyéves impotencia lessz a szövődménye!
Én már találkoztam,és beszélgettem egy kicsit mindkettőtökkel,és kóser arcok vagytok,tehát KUSS van! Van amikor szar napja van az embernek,van amikor szar éve,de egymást azért ne basztassuk! Mindenki másképp reagálja le a dolgokat!
(de amikor én hívtalak,akkor nem fogaadtad a hívásomat,ezé lehet ma megkereslek! )
És hogy miért ugatok bele? Mert ide fostátok a szavaitokat a nyilvánosság elé,és én is a nyilvánosság tagja vagyok,és amúgyis a nyilvánosház az szerintem jó lenne,ha nem tiltaná a "nyújorki" egyezmény
Te már megint engem basztatsz....
Te mondod nekem, hogy én mit találtam itt?
Előbb itt voltam, mint te.....
A barátság nem csak a fórumon és a közös programokon múlik ám.
Még egyszer leírom, hogy nekem nem szokások panaszkodni, főleg nem nyilvánosan.
á, nem én vagyok aki ilyenre vágyik, az a kykee.....
Tudod, én és még jópáran itt barátokat találtunk. Megosztjuk a gondunk, örömünket, közös programot szervezünk. Te csak egy fórumot. És feleslegesen megyek már megint bele veled ebbe, be is fejezem.
Én nem írtam olyat, hogy ".azért hanyagollak benneteket, met szarban vagyok"...
Azt írtam, más dolgokkal voltam elfoglalva.
Kettőnket ne hasonlítsuk össze..... nem azonos sok minden.
Nekem van gyerekem és sok függőségem, sajnos...... hiába dolgozom, nem kapok rendszeresen fizetést, ellenben veled.... aki minden hónap elején tutira megkapja a közalkalmazotti fizut + ezt, azt.
Nekem azt mondja a főnököm, hogy nem folytak be a pénzek, akkor nincs fizu és ki tudja mikor lesz..... ennyi.
Nem csak hobbi vagytok, aki engem sem annak tekintett, az megkeresett..... rengeteg helyen, módon el lehet/lehetett érni.
Valahogy mindig neked kell megmagyaráznom, hogy mi a helyzet.....tavaly azzal basztattál, hogy nem motorozom.... mert nem volt kész a motorom... de folyamatosan kóstolgattál
Mindenkinek van baja...... miért kellett volna ide kiteregetnem? Nem várok el senkitől semmit, mivel mindenkinek meg van a sajátja.... látod, neked
Készül a Blakirályos sapi mintája, jövő héten oda tudom adni. Ha még kell!
Kykee nem 22 mm-essel csinálta, hanem 9 mm-es magnummal csinálta a 22 mm-est!
Tudod, kicsi, de messzire lő!