Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na tessék.... te mondod neked...
Te is hallgatod a hangját!
Nincs pocskondia, meg semmi olyasmi, amiről te beszélsz..... amit én írtam az úgy van.
Ha figyelmes vagy, akkor kivehetted volna a leírtakból, hogy nem teszi elérhetővé magát számomra..... ide meg leírtam Motopityu-nak, hogy nem biztos a telefonos elérhetősége..... és ideírtam, mert ezt úgyis olvassa.....

Lezárom, hogy nekem nincs semmi bajom senkivel, én nem szoktam megsértődni......... de ha basztatnak arra reagálok!
most éppen a randimat várom
De tanulok is, hogy b....a meg utálok 12 órákat ülni. Viszont tegnap beizzítottam a Kinget, isteni hangja volt.....
Mit integetsz?
Szia Maci , Te így tanulsz, szeretnék büszke lenni rád, ha ügyvéd lesző!
Nem rádszólok, hanem mindenkinek!
Be lehetne fejezni a sértődős, egyik a másikat baszogatós, neszójjá má hozzám, uccse veszem felt!
T. Hölgyeim (bár rátok kevésbé vonatkozik) és Úraim lassan a korunkhoz méltó gondolkodásunkat kellene elővenni, társainkat ebben a topikban maximálisan tisztelni, a szar helyzetekben erőnktől függően segiteni! Én kérem, h egymás pocskondírozásával haggyunk fel, ne kezdjünk ki senkit, ilyen v olyan okból! Azokat a dolgokat ne vegyük itt elő amik személyes problémák, azokat mindenki személyesen intézze, v telefonon!
Legyen már itt rend!
Köszi a megértést!
Ne válaszoljatok erre a hsz-re nem szeretném! Elég ha elgondolkodtok rajta, tavasszaleggyütt fogunk motorozni, kajálni, jókat röhögni, metr mi állítólag haverok vagyunk!
Béke legyen, szeressük egymást!
cenzuráztam....
nem elefpé....

Autóval sem volt jó... tegnap este elromlott az ablaktörlő a kocsin amikor menni akartam a gyerekkel egy elemmel működő hajót venni neki a kádba .
Ma sütött a nap, nem esett, száraz utak. Menjünk.....
Persze leszakadt az ég és ablaktörlő nélkül kellett autóznom sok-sok km-et. Hát nem láttam sokat...
Neked felveszi, főleg ha látja majd a leírt számod.
Nekem nem veszi fel... mert egy sértődős kis ********
(engem hoz kellemetlen,önérzet sértő helyzetbe... aztán miután ezt lereagálom ő sértődik meg..... )
Szarság, ha felszáradt volna meglephettük volna az autóvezetőket, deígy..., nagy fos ez nem motojos idő!
Sziasztok
Jó a sztori, de csak 98%-os, hol van a 39 kurvaanyád és a gazdamegsértődikkithoztálidemilyenhentesez
06/20-771-46-72.
Ha tudom a számát majd kipróbálom. 20/5539325
Nem erre céloztam, hanem arra, hogy nem mindenkinek veszi fel.....
HI. Szia Gino . De tényleg a Kriszt nem is tudom elérni telefonon, mivel nincs meg a száma.
Sziasztok!

Motopityu a 103372-es hsz nem igaz....
Szaros . ,
FG 15 faxa. Néhány 2010 es HJC. 1.2.kép Ben S. repl. 3. Atlan MC 10, 4. Duende MC 1, 5. Kynee MC 5

I have to look for a toilet quickly
Szia pusti ! ,
How are you ?